Lala iz Banata
Član
Mozda moze patos od kabine da se skine?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja isto imam 952 ravan most, nisam primetio da brze vrti radne sate, jedino sto me nervira je da poneki put sat radi lajt showspasoje je napisao(la):dali je neko primetio da u rusa brze broji sate nego na ostalim traktorima .Imam od skora 952 ravni most i nesto mi brzo napravio 50 radnih sati pri razradi.
a dobro sad ces bar znati kolko imas goriva ovako il uvek svetli zuto il je polansnidza je napisao(la):I tocak i rezervoar i 100 creva i poluga ali sve ide brzo srecom, namestio sam i merac sa prelivnim crevom, sutra ce biti gotov pa cu slikati.
Odavno sam pisao o tome.Nije normalno da traktor koji radi 8 sati skoro celo vreme na leru napiše 8 radnih sati.U pitanju je traktor MTZ 892.Za isti posao moj MTZ 820 napiše oko2 radna sata.Razlika je da MTZ 892 ima elektronski sat a moj MTZ 820 mehanički.spasoje je napisao(la):dali je neko primetio da u rusa brze broji sate nego na ostalim traktorima .Imam od skora 952 ravni most i nesto mi brzo napravio 50 radnih sati pri razradi.
kod mene to vec obavljeno,tako sa vise u merac ni ne gledam,crevo je majka!a kidanje zica je standard,meni iz AP doneli i jedan rezerve-kaze samo nemoj vise da nas zoves za plovak,ako duse imas!ahahahansnidza je napisao(la):I tocak i rezervoar i 100 creva i poluga ali sve ide brzo srecom, namestio sam i merac sa prelivnim crevom, sutra ce biti gotov pa cu slikati.