Mačvanin 82
Član
Ja imam Torpeda 90 i Maseya 3070. u levom džepu su mi novci za Torpedo a u desnom za MF. Ako Vam kažem da mi je desni džep prazan,ma kakvi prazan u dubokom bre minusu,hoćete mi verovati Ovo Vam sve pišem u nadi da će mi neko od Vas iskreno al iskreno reći da sa Rujom 1025 nije imamo nekih većih problema i da je zadovoljan. Zet mi ima dva komada 920 i stalno me ubedjuje Ruju da uzmem,al ja kad god vidim njegove u radu uvek,ali baš uvek umazani ( da nekažem usrani ) e sad ajde drugari da Vas čujem
Pozdrav za sveee
Ako porediš Maseya Francuza i Brazilca razlika nije samo u radnoj snazi,Francus ima svu moguću elektroniku već 25 godina dok novi Brazillski Masey nema čak ništa na dugme sve ručno,kao na IMT traktoru
Pa tu ti je ta razlika u cenama
Pozdrav za sveee
Post je spojen: [time]1292091325[/time]
_________________________________________________Mačvanin 82 je napisao(la):Ja imam Torpeda 90 i Maseya 3070. u levom džepu su mi novci za Torpedo a u desnom za MF. Ako Vam kažem da mi je desni džep prazan,ma kakvi prazan u dubokom bre minusu,hoćete mi verovati Ovo Vam sve pišem u nadi da će mi neko od Vas iskreno al iskreno reći da sa Rujom 1025 nije imamo nekih većih problema i da je zadovoljan. Zet mi ima dva komada 920 i stalno me ubedjuje Ruju da uzmem,al ja kad god vidim njegove u radu uvek,ali baš uvek umazani ( da nekažem usrani ) e sad ajde drugari da Vas čujem
Pozdrav za sveee
Ako porediš Maseya Francuza i Brazilca razlika nije samo u radnoj snazi,Francus ima svu moguću elektroniku već 25 godina dok novi Brazillski Masey nema čak ništa na dugme sve ručno,kao na IMT traktoru
Pa tu ti je ta razlika u cenama