Imao sam priliku da radim sa nekoliko traktora tipa MTZ i svima su komande kako piše u uputstvu.Još da dodam da ručicu sa kojom kipujem držim u plivajući položaj kad kačim ili odkačinjem creva sa brzim spojkama.Mnogo se lakše uklope brze spojke.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
vidim da ti je cilindar dosta pomaknuto u levu stranu,jel imas isti ajnslag u levo i desno?srdjan7 je napisao(la):Robici,izvini sto se ne vidi najbolje,ali nemam drugu sliku,mozda je bolja ova-tu i na jos jednom mestu je zavareno gde je strelica+ona dva shrafa M20 i M 14...vec je testirani po oranju,prekopima...i radi...neverovatno,totalno drugi traktor!![]()
Bez ljutnje,ali ti si jedini koji to tvrdi,drugar i ja smo otprilike u isto vreme uzeli traktore,on 21,ja 25...nema sta mu nije radio...pisao sam vec...pumpa,dizne.glava klipovi hidr...,auspuh mu puca svakih 10 dana,a i rasturao ga na pola,kaze da im je kvacilo nula,i to su mu potvrdili majstori iz AP da sa kvacilom mora biti jako oprezan jer je preslabo za 105 ks.vlada77 je napisao(la):hocu da se nadovezem na tebu kji je bolji traktor 1021 ili 1025?ja imam 1021 i imam samo reci hvale za njega do sada,vozio sam i 1025 sa ravnim mostom,i ne mogu se porediti ta dva traktora 1021 je daleko ispred!![]()