savoris
Član
kinez je napisao(la):savo ostao bez texta al me cudi![]()
savo je u medjuvremenu imao zdravstvenih problema i primio jednu infuziju

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kinez je napisao(la):savo ostao bez texta al me cudi![]()
druze slusaj ti,pametovanje ostavi za sebe,a ovaj forum ne sluzi da ljudi pametuju nego da pomazu jedni drugima.oltovac je napisao(la):druze slusaj ti,ti ako oces stavi pod volan pa ako oces i na auspuh,pa kad uradis slikaj da vidimo.katalog tu nema sta da trazi,orbitrol samo iznad motora ide kad se dodaje orbitrol,znaci kad nije fabricki,svi tu stavljaju.a ti ako jos nikad nisi doradjivao nesto onda dodji da te cika naucu kako naj lakse i jednostavnije uraditi neke stvari.ne mora sve da bude fabricki uradjeno,funkcionise to i bez kataloga druskane ha:ha:ha:ha:ha
tako rade samo oni koji misle da nešta znajuvarovi su prva liga školska radiona . ps orbitrol ide uvjek pod volan
Okrim je napisao(la):@ zrine892
Drugar, šta ti tu nije jasno? Čovek je rekao da mu je na MTZ-82 pritisak ulja u motoru bio 1,5 bara, da je izbacio original centrifugalni i na njegovo mesto je postavio uljni prečistač sa fergusona i da je time dobio povećanje pritiska na3,5 bara pri 1000 obrtaja motora, mada ja i dalje mislim da je to bajka, pa sad čekamo da član "kinez" http://poljoinfo.com/index.php?action=profile;u=8603 postavi fotografije da vidimo kako je to urađeno.
od 4000-6000 eura,zavisi kakvom je stanju.gagi je napisao(la):kako se krecu cene mtz552