nsnidza
Član
Upravu ste sto se tice volana, nisa ja nista pogresno mislio. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kinez je napisao(la):ja sam vec ugradio obican filter za ulje i mislim da je to prava stvar,sa centrifugalnim filterom mi je padao pritisak na niskim obrtajima u transportu do 1,5 a sad u oranju 2,5 na niskim obrtaima a na 1000 obrtaja 3,5
Evo za tebe , kod dzurija u plocice , MTZ 82 sa sirokom kabinom , 2 palice ofarban gume dobre sedlo novo , tegovi napred nazadvucna poluga , naravno ofarban fali samo akumulator i poklopac sto se otvara za sipanje ulja u hidraulik i sipanje petroleja u grejac cena je bila 4700 lik je preprodavac i necenkase ako yelis mogu cu probati da ti nadjem broj , o tome na ppskal je napisao(la):pa za te pare ima ali u rinfuzu ja bi hteo da kupim ali nigde nisam naisao na tu cenu samo 5500 i naviše
kinez je napisao(la):nisam ja lud znam sta pricam ugradio sam filter na postojece kuciste ventili ostali isti i dobio sam to sto sam reko,drugo da je taj filter toliko dobar imala bi ga i druga vozila mnogi proizvodjaci su ga izbacili iz proizvodnje,neka bude da ja gresim ja sam samo reko sta sam uradio,i to nije bajka.inace filter je od imt533
Okrim je napisao(la):@ kinez
Cekaj bre malo vidis da ga kupio pre 10-20 danakinez je napisao(la):nisam ja lud znam sta pricam ugradio sam filter na postojece kuciste ventili ostali isti i dobio sam to sto sam reko,drugo da je taj filter toliko dobar imala bi ga i druga vozila mnogi proizvodjaci su ga izbacili iz proizvodnje,neka bude da ja gresim ja sam samo reko sta sam uradio,i to nije bajka.inace filter je od imt533
Prijatelju, kao što bi moj drug savoris rekao, prosvetli nas neuke vlasnike i korisnike MTZ traktora kako se ugradnjom filtera za ulje sa fergusona povećava pritisak ulja motora za dva bara na Belorusu. Slikaj to i opiši kada si to uradio i koliko dugo koristiš, ali ja i dalje mislim da pričaš bajke i da to nije tako kao što si ti napisao.
Rale 83 je napisao(la):Eeeeeee a vidi na zetorima kakve filtere oni imaju , a vidi ja kako tumacim tu pojavu kod tebe ,
Smanjio si protok ulja izmedu uljane pumpe i do filtera i verovatno da se na tom delu nalazi i iyvod manometar pa ti sad veci pritisak u toj magistrali a podmazivanje radilice i ostatka motora tije isti ili losiji a i ulje cese vise habati kroz tu redukciju. I jos kad si menjao filter menjaoosi i ulje verovatno, jer to rade normalni\pa nadalje ljudi sa vecim IQ pa je to rezurtiralo sa vecim pritiskom . Ja kad stavim sae40 u mog pucaju creva za ulje od pritiska![]()
Ruski imaju ogromno trziste njima nije potrebno da se uposle radnici u fabrikama filtere , nije im potrebno jos fabrika zaproizvodnju prekidaca i.t.t.s. oni prave traktore da traju i danemenjas puno delova , kupis n.p.r. samo ulje i 1 filter goriva a za neki drugi traktor ti treba ulje 2 filtera goriva i filter ulja![]()
![]()
![]()
Uymi kartu pogledaj koliko je veliki bio sssr njihove traktove inteyivno su koristili madjari vojvodjani i rumuni severna nemacka , skoro polovina evrope![]()
i idalje su konkurentni na trzistu i jako se dobro kotiraju , cena-hvalitet i onda pogledaj koliko se u srbiji proda MTZ a koliko ostalih Zapadnih traktora , naravno novih jer ko ima polovnog rusa on neplanira bas tako lako da ga menja
![]()
![]()
Pa onda uporedi i u evropi koliko su dobro kotirani
![]()
I 3 stavka ovog mog kratkog posta pogledaj koliko se taloga smestilo u stari centrifugalni filter izvadiga i probaj da ga stavis u casu od uloska filtera za 533![]()
nemoj da ti zacepi filter , prolupa motor i daa ti bude kriva RUSKA TEHNIKA
![]()
Ja jos uvek vidimda citam pise imt533kinez je napisao(la):nisam ja lud znam sta pricam ugradio sam filter na postojece kuciste ventili ostali isti i dobio sam to sto sam reko,drugo da je taj filter toliko dobar imala bi ga i druga vozila mnogi proizvodjaci su ga izbacili iz proizvodnje,neka bude da ja gresim ja sam samo reko sta sam uradio,i to nije bajka.inace filter je od imt533