MTZ Belarus

Е видиш сам си навео још неколико техничких проблема. Смешни али јбт 21 век је јбш технику кад само на лева врата можеш ући или изаћи,не дај Боже неког превртања на леву страну куда изаћи?

Meni bi bas godile te desne stepenice, često uskočim i sa desne strane ponekad(kad me ne bole ledja).
Ne volim traktore oko kojih moraš da kruzis kad hoćeš da udjes u kabinu.

Да му поставе седиште на средини цео разводник са оним глупим полугама од пола метра би могли доћи са десне стране поред седишта. И ето онда слободног пролаза и на десна врата. На пример реверзер Владимирци и Т40-42 га имају,а ови нису у стању да га ако ништа друго прекопирају,па макар на ове мање и "јефтиније"моделе нека буду механички.

ove godine u oranju od vibracije leva brava popustila i odšrafila se i kako izadjem ona se zabrave i nemož ući , pa onda se pentraj i uskači sa druge strane i tako x puta dok nisam skontao šta je.

Да му поставе седиште на средини цео разводник са оним глупим полугама од пола метра би могли доћи са десне стране поред седишта. И ето онда слободног пролаза и на десна врата. На пример реверзер Владимирци и Т40-42 га имају,а ови нису у стању да га ако ништа друго прекопирају,па макар на ове мање и "јефтиније"моделе нека буду механички.
NIsam bas 100% siguran da sam upravu ali koliko ja znam u panonci postoji da se kupi traktor od 80 ks sa mehanickim reverzerom,sa fabrickom klimom i kojesta jos novim u odnosu na staru 820.

Vidjao sam na yt da rusi prebacuju razvodnik pozadi sa leve strane mesto aukumlatora i onda ručke dodju odma ispod desne ruke. A sto se reverzera tice, ima modeli za neko tržište (ne naše) koji imaju reverzer mesto zec-kornjača varijante.

Vi mora da se salite,ljudi 82.3 ima recerzer,kornjacu zeca,potpuno sinhron menjac,rev3rzer,reduktor.
Prednju vucu na dugme,kardan na dugme,fabricku klimu,bolje zadihtovanu i bolje "ogibljenu" kabinu,itd.

I da da znam,sledeci komentar je znas kolika je cena tog traktora.

Нисте главно написали...ко још Дунав може да прогута осим Русланде🤣Терам га годинама и он мене... обзиром на околностима у којима живимо ја још нисам спреман за озбиљне кредите и озбиљну механизацију.Нисам малоуман да не знам шта је шта али у говнима смо свакако неко са кредитом неко без🍻

Ovo do 892 su top traktori spram cene nabavke i odrzavanje.
Ovi dalje vec idu lepse cene i nabavke i odrzavanja.
U pravu si sto se cena tice,posebno odrzavanja al jbg opet ne moze bas ni 130ks traktor da odrzavas po ceni 82,skuplji jesu tu nema price ali veruj mi da su opet najpovoljniji i sto je jos bitnije (bar po meni) deo se moze naci u svako doba.

Е видиш сам си навео још неколико техничких проблема. Смешни али јбт 21 век је јбш технику кад само на лева врата можеш ући или изаћи,не дај Боже неког превртања на леву страну куда изаћи?
Ima mnogo skupljih i renomiranih traktora koji imaju neupotrebljiva desna vrata a kostaju kao pola tuceta ruseva, nisam cuo da se neko zalio..😀

Nazad
Vrh