MTZ Belarus

Vidi se da je zemlja prava i laka za obradu pa možeš komotno i do kolena orati. :cao:

Na toj dubini se nema sta traziti!!
30 je optimalno!
U mojim ocima bacanje para na gorivo a o mucjenu traktora da nepricam! :udri:
E sad sto lepo izgleda, to je nesto drugo!

sa traktorom sam prezadovoljan,inace zemlja je dosta teska za oranje,rus 820 mi vuce 2 brazde i to mu je puna kapa.to je oranje za repu,zato je ta dubina.ovo je cini mi se najbolja serija rusa do sada.
10608pj.jpg

imam jedan problemčić na mojoj 52ki
neki od ležajeva je izgleda ''riknuo'' , zvuk koji bi opisao kao žunjanje mi se čuje u 3,4,6,7 , u 9 pri puštanju gasa se takodje začuje ali na kratko
priej nekoliko dana mi se desilo da mjenjač nije mogao sasvim da udje u 9 i desilo se da je iskočio nekoliko puta , posle toga je sve bilo ok samo se čulo ovo na puštanju gasa u 9

ima li neko kakvu ideju :sta:

Kao što sam obećao, postavljam Uputstvo za rukovanje i održavanje taktora MTZ - 52 starije generacije, ali će mnogi koji imaju mlađe traktore naći korisne savete oko rukovanja i održavanja traktora MTZ.

Molio bih urednike da ovaj link postave u odgovarajuću oblast. Pozdrav od Mirka iz Kule. :cao:

Preuzimanje - Uputstvo za rukovanje i održavanje traktora MTZ-50/52

Link je postavljen Na Megaupload, a uputstvo je u PDF formatu. Skida se tako što se klikne na link, upiše se ponuđena šifra od tri velika slova i jednog broja, sačeka se 45 sekundi i onda se pristupa snimanju.

____________________________________________________________________________________________

Postavljena je još jedna kopija, i to na sajt 4 shared, link je sledeći:

Uputstvo za belorusa.pdf

Imam problema sa skidanjem fajlova sa tog sajta jer imam bežični internet, a izgleda da smo svi na istoj IP adresi.
Jel postoji neki drugi način?

A pukao zub na dva zupcanika. Par ležaja bili loši. Menjao tanjurastog zupcanika i zupcanika koji tera tanjurastog (neznam mu naziv ) to mora ici u paru. I taj zupcanik je dobio...

Imao je ulja dovoljno. Ali ulje je bilo loše. Nisam ga menjao... ( moja krivica )
Inace ima on više od tih 3000 rs. Jer na inace na ovom rusu sat se sporije okreće neka na drugim.

Nazad
Vrh