Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ništa ovde nije modernizovano sem table,ovakvi rusi u evropi se prodaju 20 godina,ovo je 1523.3 samo od 136ks.I Rusi se malo modernizuju, ne znam da li ovakav model sa ovom opremom ima u Agropanonc.
https://www.instagram.com/share/BATH0jXloe
Meni je 892 savrsen traktor ali nisam nasao zglavan a polovan dobar, pa sam naleteo slucajno na 1025 i kupio...vidim ima vas aktuelnih pa bi hteo savet da li kupiti 892 ili 952 monoblok
Šta im je najnovije? Vidim 3525i nešto kao fensi bez kabine (vozača). Obične verzije ovog traktora deluju unutra skoro isto kao ovo kad nas što dolazi. Dajcov motor ima.Ništa ovde nije modernizovano sem table,ovakvi rusi u evropi se prodaju 20 godina,ovo je 1523.3 samo od 136ks.
Mtz fabrika ima daleko "ozbiljnije" masine od ovih koji stižu kod nas al jbg mi smo tržište koje traži najjeftinije moguce i to I dobijemo.
Mtz fabrika ima boga pitaj koliko modela masina i pitaj boga koliko varijacija svih tih modela od .1 pa do .7 idt.Šta im je najnovije? Vidim 3525i nešto kao fensi bez kabine (vozača). Obične verzije ovog traktora deluju unutra skoro isto kao ovo kad nas što dolazi. Dajcov motor ima.
Jel Kirovec sklapaju u Minsku? Mercedesov motor. Koliko je to onda Belarus ako stave švapske motore. Ništa od jeftinog održavanja što je glavna prednosi ruseva.
Ko da IMT nije mogao da zadrži taj deo tržišta i da pravi traktore bolje od MTZa takođe jeftine za održavanje i u istom, a ko ne i nižem cenovnom rangu.
Ja bi uzeo 549 recimo.Aco razumem ja tebe sta ti pričaš i sve je to ispravno sto ti kažeš i razmišljanje ti je skoro korektno al aj što bi rekli stavi ruku na srce pa kaži jel bi kupio novog imt sa svim tim što bi ti želeo da on ima ili bi uzeo polovnog zapadnjaka kao što jesi za iste ili slične pare?