obi
Član
Ne fali mu ništa nego mi je smetao posle ugradnje turbine na 820, pošto pumpa dobija dodatak koji je produžava i ne može da stane taj sa kartonom već mora ovaj moderniji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vec godinama radim sa tom kombinacijom u svim uslovima.i 32 bi mogao,ali ovako je ipak najbolje.Taj traktor tanjiraču od 30 diskova bi vukao samo po suvom i tvrdom. Kad je važnije i kad tanjirača ulazi u zemlju teško bi to išlo.
Jovo promeniš ga na 500mč ili svake druge godine ako praviš malo sati.Метални, има доле за испуштање талога. Какав је тај картонски?
Овакав, само не знам да ли је та ознака.
За картонски мислиш уложак филтера јел тако?
Нашао сам слику:
Zemlje ima i teške i lake.Više teške nego lake.Traktor je fabrički bio 105 ks ništa dirano.Dubina neznam koliko ima -ram stoji ravno i puštena skroz dole.Da napomenem da je traktor radio i sa duplim točkovima i napred i nazad@cvejka : Kakvo je tlo, lakše, teže...? Koja je dubina rada sa drljačom? Jel na traktoru pojačavana snaga?
Ja sam jednom probao sa 106 ks (NH) drljaču Pecka 4,4 m sa poluteškim krilima i zakrivljenim klinovima i to je išlo, ali ne baš sjajno. Probano u crnici.