To je kod mene radio bez problemaDrljaca manja
Tanjiraca veca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je kod mene radio bez problemaDrljaca manja
Tanjiraca veca.
Ok. Hvala.Drljača tupanjac poluteska 5m
Tanjiraca vucena 2.8
Plug 3x32 obrtač
Prskalica 800-1000 litara
820 ne bi treba da ima problem sa hlađenjem al ako se stavlja propeler sa više pera ona sa 11 i termostat na 70 stepeni.Za 820 veci ventilator zbog boljeg hladjenja motora, da li sa 8, 9 ili 11, peraja? Jel ima razlike, da li je potrebno više lopatica?
Pitam za sebe i generalno nemam problem, jedino u tanjiranju ili mozda nekim tezim operacijama a kad je napolju 30c i preko, mora da se obraća paznja na kazaljku.820 ne bi treba da ima problem sa hlađenjem al ako se stavlja propeler sa više pera ona sa 11 i termostat na 70 stepeni.
Onda sa 11 pera i termosta na 70,bar je to moja preporuka.Pitam za sebe i generalno nemam problem, jedino u tanjiranju ili mozda nekim tezim operacijama a kad je napolju 30c i preko, mora da se obraća paznja na kazaljku.
Ja to menjam svake sezone pre oranja,ulje i filtere ma koliko da napravio sati. Ali ja godisnje pravim oko 150rhНа колико времена/потрошеног горива се мења филтер горива? 82.1
Jovo to zavisi i od higijene goriva nisu samo sati bitni.На колико времена/потрошеног горива се мења филтер горива? 82.1