pocerina
Član
Meni je Rakovica tako htela lagano sama da mota u desnu stranu, bile otišle gumice na klipu.
Sent from my SM-A155F using Tapatalk
Sent from my SM-A155F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije mi jasno ovo sa I i II rangom. Kako se usalta u to, pa onda saltaju te ostale. Čini mi se da usalta u ovaj brzi rang a l u ovaj rang 1 nikako...
Ручица мењача је са десне стране седишта. Прво се убаци у који ранг хоћеш (вучеш ручицу скроз до седишта па напред или назад, зависи шта хоћеш) затим се убаци у жељену брзину. Зец-корњача се налази у средини, између ногу. Иде напред или назад. Кад седнеш и пробаш све ће ти бити јасно. Мењач је синхронизован. Приликом паљења ручица мењача мора да буде у једном од рангова (оригинално је тако а углавном је то превезано па не мора).Nije mi jasno ovo sa I i II rangom. Kako se usalta u to, pa onda saltaju te ostale. Čini mi se da usalta u ovaj brzi rang a l u ovaj rang 1 nikako...
A nije mi jasno to. Kada ubacim u rang, je l. Onda izbacim iz njega pa saltam "brzine"?Ручица мењача је са десне стране седишта. Прво се убаци у који ранг хоћеш (вучеш ручицу скроз до седишта па напред или назад, зависи шта хоћеш) затим се убаци у жељену брзину. Зец-корњача се налази у средини, између ногу. Иде напред или назад. Кад седнеш и пробаш све ће ти бити јасно. Мењач је синхронизован. Приликом паљења ручица мењача мора да буде у једном од рангова (оригинално је тако а углавном је то превезано па не мора).