Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko je štetna prašina koja zvrši u sistemu preko pljavih priključaka (spojnica bez čepa)? Pretpostavljam da je gora za klip priključne mašine.Moze al mora da se procedi kroz duplu gazu,drugačije nije dobro.
Pa da je dobra nije sigurno a sad koliko je štetna i koliko tu prašine ima to je već diskutabilno,ima i filter pa valjda i služi nečemu.Koliko je štetna prašina koja zvrši u sistemu preko pljavih priključaka (spojnica bez čepa)? Pretpostavljam da je gora za klip priključne mašine.
Ima filter, ali je u trakroru zar ne? Ovako tačno ugura prljavštinu u prključnu mašinu. Mislim ja lično gledam da uvek krpom lepo obrišem priključak.Pa da je dobra nije sigurno a sad koliko je štetna i koliko tu prašine ima to je već diskutabilno,ima i filter pa valjda i služi nečemu.
Ovo kvacilo je koštalo 700e,uvezeno je "pogrešnim" putem,moze da se nadje i jeftinije dosta,meni je bilo bitno da probam jedan set da vidim o čemu se radi.O kojoj cifri je reč, i šta sve ulazi u komplet ????
Ako ima potrebe menja se obavezno,ovaj konkretno je bio kao nov tako da nije bilo potrebe ni za obradom a ne za zamenom.Dali se prilikom takve zamene menja i zamajac??? Pošto je velika verovatnoća da se i on pregrejao i promenio boju.