MTZ Belarus

Nemogu da nađem na kojoj je strani, a sećam se da je neko ranije natenane objasnio razliku između 1021 i 1025. Da li bi neko bio tako ljubazan da ponovo (ali ukratko) napiše zašto je 1021 bolji od 1025?
Takođe: da li je 1021 još uvek namenjen samo za Hrvatsko tržište, ili ga već uvoze i u Srbiju? (ne vidim mu prospekt na stranici Agropanonke)

Hvala unapred na odgovoru!

je cu ti samo reci razliku a ne koji je bolji...............
1021 ima menjac kao 952 dok 1025 ima kao 1221,1021 ima bolju hidrauliku(monoblok),ima suvi filter vazduha(dal je to prednost :sta:) i poviseni usis vazduha(monociklon gore kod krova kabine),motor isti 105 konja,ima ga i u agropanonci a ne samo u HR,u sustini je to to

ja imam 1021,kupio sam ga ove godine na sajmu
iejy13.jpg

bewisa je napisao(la):
Vredi li 820 2000 god. u dobrom stanju 8000evra? :ppozdrav:

Vidi .... MTZ 820 je super traktor najbolja serija i mislim da ako je u pristojnom stanju vredi toliko. Pod pristojnim stanjem mislim da nije prevrtan , lomljen itd. Nov motor (znaci da ga uzmes iz Agropanonke , original bacis u smece i ugradis nov kompletno) kosta oko~ 2500 evra generalka kosta ~1000 E, i nek je jos nesto neispravno daces za to maksimalno 1000 evra i imas Ekstra masinu koja moze da radi ihahaj.

Jedino me brine potrosnja,koja je kazu veca od892(952).
Doduse bitno je sa kakvim prikljuccima radis. :ppozdrav:
Ali cena delova tj. odrzavanje najjeftinije ubedljivo.

bewisa je napisao(la):
Jedino me brine potrosnja,koja je kazu veca od892(952).
Doduse bitno je sa kakvim prikljuccima radis. :ppozdrav:
Ali cena delova tj. odrzavanje najjeftinije ubedljivo.
Ponavljam, 820/920 uopste nije veliki potrosac!

To sam video komentare u ovoj temi.
Koliko na primer potrosi d-2 daobere 1ha kukuruza sa z-222? :ppozdrav:
Ne pitam koliko trosi u oranju jer to zavisi od mnogo faktora.
Jedino ako je neko merio koliko trosi u odnosu na 892.
Post je spojen: [time]1282847951[/time]

@Dragan 18
4 litre na KJ?Oglas sam video u MojAuto i traktor je iz Njegoseva.Da li je to blizu tebe?
Grunt to je sasvim pristojna potrosnja. :D

Nazad
Vrh