nsnidza
Član
Znam ali na dva rusa imam 5 bara i prikolice mi rade perfektno a na 8 mi zakuca kocnice i moram cekati 15 sek u mestu da pusti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li je neko zainteresovan za ovu inovaciju,jer sam skinuo motor ,ide na generalku sutra,hrnciar je napisao(la):,
Post je spojen: [time]1277995549[/time]_________________________________________________
evo i ostale slike
,,,
Evo ljudi i slika kako je kod mene reseno.Izvinite na cekanju ali neradi mi sve kako ja ocu.
Kao sto vidite blokada diferencijala nije instalirana kod mene zato sto meni to ne treba jer ja imam motor perkins i dovoljno mi je samo prednja vuca.To ja mislim da nebi trebalo da bude problem jer moze ici i prerko vazduha i moze se ukljuciti i na levi izvod za kipovanje .onda bi bilohidraulicno ,a ukljucivalo bi se u kabini na prvu rucicu od volana kao kad kipujete.Samo tada nesmete zaboraviti i da iskljucite,jer kad ukljucite pritisak u crevu ostaje samim tim i ukljucena blokada.
Pozdrav forumasi ako sam nekom pomogao
Post je spojen: [time]1278028529[/time]_________________________________________________
Inace cilindar dole je dajcov
koji model imas kijavca ,ako je onaj veci skines gornji poklopac crni i tu se steluje sa 17 kljucem,odvrces i smanjujes,a ne dole na sarafunsnidza je napisao(la):Znam ali na dva rusa imam 5 bara i prikolice mi rade perfektno a na 8 mi zakuca kocnice i moram cekati 15 sek u mestu da pusti
mora da ima ispod sedista za iskljucenje kardana,stariji modeli nemaju polugu nego imas mali poklopac ispod sica,dignes ga i tu imas jednu krivu polugu i gore na njoj za kljuc 22 ili 19,stavis kljuc i iskljucis,kad hoces da ukljucis upalis traktor,nategnes kljuc da pocne da krci lagano i samo ugasis motor i ono uzubimtz82 je napisao(la):pozdrav imam jedno pitanje u vezi kardana na 82ki,traktor je 93 godina i kardan se ukljucuje preko one one rucke s desne strane tj.kocnice i nema one ispod sica,malo me to muci sto kad je kardan iskljucen je zakocen a to mi je probloem radi vitla jer ne mogu kardan vratit unazad u slucaju da ne mogu u rikverc pa da tak otpustim sajlu jel tu ima pomoci ili?
Moze 1000000 casova.streetrider je napisao(la):koliko prosecan belarus 892 moze da napravi casova bez generalne?
Lala iz Banata je napisao(la):Moze 1000000 casova.streetrider je napisao(la):koliko prosecan belarus 892 moze da napravi casova bez generalne?
dorel je napisao(la):Lala iz Banata je napisao(la):Moze 1000000 casova.streetrider je napisao(la):koliko prosecan belarus 892 moze da napravi casova bez generalne?
stavi neki zarez
Pdgovor se uvazava.......Lala iz Banata je napisao(la):dorel je napisao(la):Lala iz Banata je napisao(la):Moze 1000000 casova.streetrider je napisao(la):koliko prosecan belarus 892 moze da napravi casova bez generalne?
stavi neki zarez
Nema zareza, s obzirom ko je pitao dobio je i adekvatan odgovor.
Sto sam ga ubio u pojam, ja sam dao krajnje optimisticnu izjavu. Jel vam malo milion radni sati?North ARMY je napisao(la):Al me nervira ovaj Lala sto je na kraj srca
Pa mozda je decko resio da proda turcina i kupi pravu masinu a ti ga ubi u pojam.
iiiiiiiiiiiiiiiiii MALO im...........Lala iz Banata je napisao(la):Sto sam ga ubio u pojam, ja sam dao krajnje optimisticnu izjavu. Jel vam malo milion radni sati?North ARMY je napisao(la):Al me nervira ovaj Lala sto je na kraj srca
Pa mozda je decko resio da proda turcina i kupi pravu masinu a ti ga ubi u pojam.