IMT-550
Član
E vala svaka cast ovim Rusima (i traktorima i ljudima) na ovakvim apokalipsama.........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Naravno da moze nego pijane bacuske se zajebavadu...Darosavac je napisao(la):Moze li uopste na ovim rusima da se ukljuci blokada diferencijala i napred i nazad?Znaci da svaki tocak isto okrece,ili on namerno nece da ukljuci da bi ga zaglavio?
nisam to nikad probao al mislim da nemoze bas ici lagano,kad ufatim vremena probacu kod sebemtz82 je napisao(la):@danger probao sam radi,molim te reci mi kad ga iskljucim tu i otpustim kocnicu kardana jel se treba lagano kardan okretat,mislim rukom ili ne,kod mene se da malo okrenut ali tesko i to rolcangama
Sa naknadno ugradjenim turbo kompresorom. To u Madjarskoj bas dosta rade.North ARMY je napisao(la):Lalo kakva im je ovo 82jka ?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NY7mLReIwCY&feature=related
[/youtube]
nemoj nista na silumucobieno je napisao(la):ma sve smo probali, izgleda da je bas jako zaribalo, cak sam vracao tocak nazad, i udarao njime u zid, ni omerila se nije ta unutrasnja cev... Za sad nek stoji, al moracu to resiti, jel ima neko sliku prednjeg mosta sa prednjom vucom, da vidim sta tu sve od delova ima, ako je acena negde, recite mi a kojoj strani...