MTZ Belarus

Ja mislim da sam kao klinac imao 820rm igracku plave boje.;)

Pokloni se i počni
d6a0fd6c07482b9623f281e9e954e2da.jpg

Послато са SM-S908B помоћу Тапатока

Nikad nisam bio od onih koji kad dodju na neki posao prvo pitaju "KO TI JE BRE OVO RADIO" i te ružne fore al kad vidim ovako nesto onda stvarno moram da pitam KO JE BRE OVO RADIO?
Aj što je motor zaribao na prvom letecem jako malo posle generalne motora može biti što uzroka i krivaca pa mozda ne možeš ni da krivis majstora al ovakve stvari su jednostavno nedopustive.
d82f1a6814a8802d1b64b45c98d52a86.jpg

@aca7aj sto propeler nije za ovaj traktor to da se zanemari (hladice ga i ovaj) al to što je kontra okrenut to je već malo veći propust .

Majstore, ta elisa i kad se kontra okrene opet će duvati a ne vući vazduh kroz hladnjak.

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

Duvace u istom smeru ali ce bolje duvati jer su peraja tako zaobljena ne moze se okrenuti da duva kontra, a ne smeta nista i ako duva kontra, tako je na buldozerima i drugim teskim masinama pa vrsi posao

Ocerupao sam ga .
Zaribao na prvom kao što sam napisao i uništio aksijalne lezajeve skroz.
6389650cbe32c54fdc77cb1d65eb89ea.jpg

Po meni kad ventilator vuce vazduh kroz hladnjak ka motoru,je ako ne mnogo,bar nesto efikasnije hladjenje nego kad gura vruc vazduh od motora ka hladnjaku.

Ima 100 vrsta motora,100 vrsta sistema hlađenja ništa to nije čudno i da stoji ovako i onako da vuče ili gura vazduh,odavde,odande al na rusu je to neko jednostavno propisao kako ide i kako treba da bude.
Ovo je primer slučajne greške, sekund nepažnje ili čistog neznanja,treće nema.

Daleko od toga da mu je to došlo glave,to ćemo tak da saznamo gde je bio problem(a možda i necemo) al opet previše je glupo napraviti takav propust ma da opet ko radi taj i gresi jbg.
Zanimljivo je da sve ostalo na motoru izgleda novo kao što i jeste u stvari a samo prvi leteći i aksijalni unisteni.

Jel radilica obradjivana skoro? Mozda je i deblji lezaj ubacen i nije kontrolisano… mozda je zacepljen kanal za ulje

Nazad
Vrh