banePA
Član
Koja je oznaka dizne za Mtz-82?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pitanje za sve jel koristite blokadu diferencijala i kada?Koliko puta sa tanjiracom u njivi kad idem u rikverc traktor okrece tockove u mestu,ako je malo vlazna zemlja ,mora prednja vuca u rikverc i odma drugi traktor skroz.
Mene zanima kada ga on sarafi, jer nevjerujem da radi toliko a da nista neodePa ti si sve pobedio sad,niko jos na forumu nisam primetio da toliko provodi vremena u traktoru godisnje.Hvalili se mnogi sa hiljadu sati godisnje,ti si ih skroz zakopao.Sta tek mi sa 200-300 sati da kazemo,treba da nas sramota sto tako malo radimo.
Ove godine menjan konusno tanjirasti u prednjem mostu i menjana hidraulicna pumpa... Prosle radjen menjac i konusno tanjirasti pozadi ... Koliko radi ja sam sa kvarovima zadovoljan... Niti je skupo, niti popravka dugo traje ... Sve ukupno van stroja ove godine nije bio ni jedan dan... Hidraulicnu pumpu sam skinuo u 1 nocu kad sam se vratio sa baliranja i namontirao drugu tako da sam u 7 ujutru nastavio da baliram, kt u prednjoj vuci se raspao u toku popodnevnog namirivanja, rastavljen to vece ujutru u 8 pokupljeni delovi u ap i u podne je bio u radu... Prosle je stajao tri dana kad smo radili menjac, jer se dosta izgubi vremena na rasklapanje i sklapanje ... Sitne kvarove resavam u hodu...Mene zanima kada ga on sarafi, jer nevjerujem da radi toliko a da nista neode
Ako je samo to problem evo ja cu ispuniti svakom zelju, ko god hoce da vozi zapadnog rusa neka dodje kod mene da kupi semering i neka ponese 100e.Kada jedan mali semering za Rusa bude koštao 100 evra, onda će biti Zapadnjak!
Gde ima da se kupe te dizne? I da li imaju iste oznake kao ruske (171-01)?THM ili MOTORPAL, al pre sam mozda za THM.
Rade rusi odlicno sa njima i ne prave dizne nikakve probleme.