Surdonja
Član
Necemo poumitati, ali cemo kicme rastelovati... Ja sa mojim napravim godisnje 1600-1700 sati i smatram da je gramer jeftin za udobnost koju pruza...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na tolike radne sate mozes sa klimom i masazom nije skupo.Necemo poumitati, ali cemo kicme rastelovati... Ja sa mojim napravim godisnje 1600-1700 sati i smatram da je gramer jeftin za udobnost koju pruza...
Sta vi radite sa njim kada toliko sati godisnje nakucate? Ja u oba moja imam mehanicki Gramer, nije neudoban uopste, najveci problem je nezgodan menjac koji ubija na duze staze.Necemo poumitati, ali cemo kicme rastelovati... Ja sa mojim napravim godisnje 1600-1700 sati i smatram da je gramer jeftin za udobnost koju pruza...
A ukupna satnica sa sva tri mi je 2200. Od tog mojih su 2150, 50 naprave drugi u prevozu. Belarus u spicevima sezone cesto radi po 20 od 24 sata...Pa ti si sve pobedio sad,niko jos na forumu nisam primetio da toliko provodi vremena u traktoru godisnje.Hvalili se mnogi sa hiljadu sati godisnje,ti si ih skroz zakopao.Sta tek mi sa 200-300 sati da kazemo,treba da nas sramota sto tako malo radimo.
Koji belarus je u pitanju? 820 ili neki veći?A ukupna satnica sa sva tri mi je 2200. Od tog mojih su 2150, 50 naprave drugi u prevozu. Belarus u spicevima sezone cesto radi po 20 od 24 sata...
820 standardKoji belarus je u pitanju? 820 ili neki veći?
ja sam ubacio isri sediste mali naslon iz fapa 1213 odlicno radiMislim da je mehanicko isri sediste kad je ispravno bas dosta udobno, meni je u zmaju znalo da se desava da imam osecaj kao da mi patos prilazi i odlazi…
Proverite da konusno valjkasti na diferencijalu nisu stradali ili da nije puklo srce tj krst u diferencijalu.Nasli problem...
Otisao konusni zupcanik u prednjem diferencijalu.
A zasto je otisao ne znam... lezajevi dobri diferencijal pun ulja.. nije preopterecen traktor..
6 000 sati sam napravio sa tim sedistem obicnim...i jos sam ziv.da ima boljih-ima...ali...zastacu ovde.Na tolike radne sate mozes sa klimom i masazom nije skupo.
Mada na obicnom ruskom nisam ni 5 sati napravio u zivotu, boli sve cim sednem.