nebojsa100
Član
Ako oba zakoce u isto vreme ona verovatno nesto oko diferencijala, jer da je nesto u reduktoru levom ili desnom okretala bi se jedna strana bar.Jeste ravan most
Jel ima razlike upaljena prednja vuca i ugasena?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako oba zakoce u isto vreme ona verovatno nesto oko diferencijala, jer da je nesto u reduktoru levom ili desnom okretala bi se jedna strana bar.Jeste ravan most
Prvi put kad je ukocio bila je upaljena.. a sad sa ugasenom isto glavi nisam ni probao da je palim posle... ali mi nije jasno zasto se tockovi lagano okrecu i ne zaglavljuju kad podignem prednji kraj... nema nikakvih zvukova da drobi ili tako nestoAko oba zakoce u isto vreme ona verovatno nesto oko diferencijala, jer da je nesto u reduktoru levom ili desnom okretala bi se jedna strana bar.
Jel ima razlike upaljena prednja vuca i ugasena?
Oba u isto vreme okrecu se lagano bez krljanjaOkreci oba u isto vreme,najverovatnije ti je problem u srcu diferencijala,a to je i najlakse skinuti po meni.
Popodne cu otvoriti diferencijal da vidim se desilo... mada odvrnuo sam gornji cep za ulje i bio je pun ulja i nema nekih opiljaka.. a donji cep ne mogu da odvrnem a iz njega ce ispasti ako ima spena....jebali ih ti cetvrtasti cepovi...Nzm onda,ali problem sigurno postoji negde,ja bih krenuo od diferencijala svejedno.
Nisam jos..Da li si raskačio kardan do prednje vuče ?
Nije, sedište je nužno zlo... Ništa bez gramera...Лепо изгледа седиште, је ли удобно?