Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ćuti, bolje to, nego za cilindar 38000Сетвоспремач 3,30 Рау али била је већ напукла и варили смо је али сам ја одма рекао да то неће ваљати. Варено неким тврдим електродама и мени се то није свидело. Носи ИМТ 757 три бразде и тај сетвоспремач изгледа је код предходног газде носио нешто теже. Сада је добио неку хебачки појачану,а и цена је баш прејачана. Пролетос код Васе био и каже ми 30е узимај поскупеће ја коњина не узмем и сада сам дао 11000дин за обадве.
Kad coveku dojadi ruska hidraulika
Ma jok,radio sve normalno al je cureo na par mesta i niko nije hteo da predihtuje to coveku i on lepo bacio sve napolje i stavio ovo.šta je bilo sa starim sistemom? ne isplati se da se nameša a?
Sto se izbacivanja rucice tice prvo proverite pritisak, sto se upustanje tice prvo proverite sta je problem, razvodnik ili cilindar.Koliko bi koštao novi razvodnik za 82-ku,ovaj moj neće više da izbaci ručicu kad podigne plug i kad ga okreće i počeo da upušta odnosno da mi spušta plug
Pustao bi kako god ako je do klipa, a pritisak se meri bas na izvodu kipe, normalno zagrejan da ima 170.Na cilindru sam promenio komplet set pre mesec dana i ima i pomoćne klipove ali mislim da je klip onda bi upuštao i kad blokiram hidraulik ili ne?
Kako da proverim pritisak, jel može na izvod od kipe ili se kači negde drugo.
Jel u Surduku nemate rusaMožda glupavo pitanje kako se ponašaju ovi modeli sa užim gumama, 82.1 i 820 standard u predsetvenoj pripremi , zatvaranje brazde u proleće, da li tonu previše
Nema 820 standard, kol'ko je znamJel u Surduku nemate rusa