nebojsa100
Član
Ma mogu ja da razumem i kvar od 2 meseca ali opravdan, evo primer jednom lokalnom poljoprivredniku je zveknuo motor na JD neka sedmica, odma su dosli ljudi i rekli mu da se bez dva meseca ne nada traktoru, nije do njih kazu vec do delova.
Tako nesto mogu da razumem ali bezobrazluk i ne odgovornost ne mogu.
Danas smo bili u Banatskom Brestovcu, radili smo neka dva traktora i pricamo sa ljudima kazu naravno ima lokalni majstor koji radi ali ga ne mozes namoliti da dodje a i kad dodje onda je prica da se masina delimično raskupusa i onda cekas opet da ga namolis da zavrsi, cista glupost.
Pa otac i ja smo za mesec dana uradili 8 motora generalno i dva menjaca, ostale "sitne" poslove (kvacilo, dihtung glave, prednja vuca) to ni ne brojim.
Vecina je prestala da pita i za cenu, samo da se uradi da ih niko ne zajebava.
Tako nesto mogu da razumem ali bezobrazluk i ne odgovornost ne mogu.
Danas smo bili u Banatskom Brestovcu, radili smo neka dva traktora i pricamo sa ljudima kazu naravno ima lokalni majstor koji radi ali ga ne mozes namoliti da dodje a i kad dodje onda je prica da se masina delimično raskupusa i onda cekas opet da ga namolis da zavrsi, cista glupost.
Pa otac i ja smo za mesec dana uradili 8 motora generalno i dva menjaca, ostale "sitne" poslove (kvacilo, dihtung glave, prednja vuca) to ni ne brojim.
Vecina je prestala da pita i za cenu, samo da se uradi da ih niko ne zajebava.