sinisa1979
Član
Dve brazde na 105ks? Mora da se šalite, kolega.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja menjam temu,ja okacio sliku traktora od 400 + ks vas komentra bio "TU NEMA NISTA RUSKO SEM TVRDE PLASTIKE"Ne menjaj temu,bojan je napisao šta je na njemu rusko na te nove katepilar traktore mislim,tražim i ne nalazim snimak gde je lik objasnio šta je na njemu.Velike ne komentarišem,samo ova 2 mala modela.
A to koliko je dobar rus po stavkama koje čine jedan traktor,vidimo za šta su se odlučili Bojan i Radoslav,a mogli su istu konjažu da kupe u ruskoj varijanti.
Kolega ja sam dve brazde pomenuo u postu sa slomljenim ramenom u smislu da je nosio dve brazde ne bi pukao jer je kolega napisao da traktor nije nosio prskalicu od 1200 l a opet puklo ili napuklo rame a traktor ima i pomocnu hidrauliku koja se slozice te se samnom ne ugradjuje osim ako ce traktor nositi nesto tesko.Dve brazde na 105ks? Mora da se šalite, kolega.
Kolega slobodno mogu da tvrdim da sam ja do sad vise zaboravio o rusima nego sto ste vi ikad znali o njima.Majstor najbolje zna ,ne buni se.
Kolega , ja vas molim da ne zovete ljude kolgeama koj vam to očigledno nisu. Mislim da vi niste zmljoradnik (ili ste jedan finansiran od strane MTZ ili domaćih zastupnika.). Pošto sam zvaršo marketing ja vas mogu zvati kolegom u svakom slučaju , ali mislim da ne radite dobar posao. Ako neko može tako očigledno da vidi da ste vi privrženi odredjenoj firmi ... teško a će vam verovati išta što kažete.I gle cuda ne da ne mora da krci sa kvacilom nego moze i bez njega da se salta.
Prvo Dusanboss ja se izvinjavam i vama i svakome koga sam u postovima nazvao kolegom ako ste se iz nekog razloga uvredili.Kolega , ja vas molim da ne zovete ljude kolgeama koj vam to očigledno nisu. Mislim da vi niste zmljoradnik (ili ste jedan finansiran od strane MTZ ili domaćih zastupnika.). Pošto sam zvaršo marketing ja vas mogu zvati kolegom u svakom slučaju , ali mislim da ne radite dobar posao. Ako neko može tako očigledno da vidi da ste vi privrženi odredjenoj firmi ... teško a će vam verovati išta što kažete.
Belarus ima nedostake koje ima što je i za očekivati za te pare. Pretvarati se da je to najsavršenji trakror koji je ljudska ruka stvorila je ... priznaćete malo bezveze?
Ima na sajtu svuda oznake za motore,pise i ciji su i koji su,to sam imal prilike i uzivo da vidim,bosh hidraulik takodje.Kolega Nebojsa
Ovde su zvanicne specifikacije modela 250-350ks. Iskusno su izbegli kod oznake motora staviti preciznu oznaku ali naravno nadje se da TCD je Deutz (i po zapreminama je lako naci ko je proizvodjac) DTA je Cummins ali cak i google tesko nalazi sa tako malo informacija.AgriDane – Agricultural machinery specs
Check Specs❗Agricultural tractors ✅ Combine harvesters ✅ Telescopic handlers ✅ If you need full technical specification for the agricultural machine you are interested in, select the brand, model and check ❗www.farmtractorspecs.com
Ovo su novi modeli ima i sa Cat i sa Cummins. 3522 stage 5/6 (najnoviji je sa Cummins, ujedno Cat je obustavio euro 6 za odredjene snage motora pa su verovatno zato i Cummins utrpali).
Svi do .6 modela koje sam ja uspeo da nadjem imaju njihive CR motore,mislim naravno na traktore do 200ks posle su svi drugih proizvodjaca.I to sam uspeo da nadjem. ZF TPT Basic line menjaci. Za nezahtevne korisnike slabije regulisana trzista. Model 24/12 je ZF da li licenca da li original nisam uspeo naci. Model 36/24 nisam uspeo naci ni ciji je.
Da ne bude da pljujem po njima imaju oni verziju 1221.5/6 sa MMZ motorom i AdBlue ali sam jako skeptican kako ce to da radi u praksi. Kad i sa obicnim motorom izlecu klipovi i pucaju radilice.
Takodje Arma je poluproizvod da ne bude da velicam turke. Kolega Goran G brat iz Kljajiceva je lepo napisao mi bi za malo novaca da kupimo pouzdano i jeftino za odrzavanje. To nepostoji.
Slazem se za komfor i decije bolesti za pouzdanost ne,ne zato sto se ne kvare vec zato sto su recimo bas za tog rusa delovi toliko jeftini i toliko pristupacni da mislim da ne postoji kvar koji moze da se desi na njemu a da ne moze biti otklonjen bukvalno u danu i da nastavi da radi.Pouzdanost, decije bolesti i komfor za vozaca. A svaki od navedenih moze da radi 100kj lagano da se stize poraditi sve.
Nije da sam merio ali trebalo bi da ima.Koliko je dugacka slomljena polusoovina,jel ima 40-50cm jedan deo ?.