Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozda moja greska sto "lepse" nisam stavio pod navodnike ali mislim da je vecina shvatila da je bilo sarkasticno.Šta je tu lepše?
Na karabudž rešenju da im pozavide konstruktori ArmaTraka, posebno Turski izumi na traktoru kao razne sajle, ventilator klime na vrh kabine bez zaštite, papučica gasa od stojadina, rezervoar za fergusona...Mozda moja greska sto "lepse" nisam stavio pod navodnike ali mislim da je vecina shvatila da je bilo sarkasticno.
Stvarno rusima lepota inace nije jaca strana ali sa ovim su preterali,ajde sto je ruzna hauba kao djavo nego sto nema mogucnost da se podigne,mora da se skida deo po deo,vise sam vremena izgubio da rasklopim haubu nego da izvadim kvacilo.
Ja prvi put vidim ovakvu haubu na rusu,ne bi me cudilo da je ovo rezultat nase pameti,da su ovi nasi nesto karabudzili.Na karabudž rešenju da im pozavide konstruktori ArmaTraka, posebno Turski izumi na traktoru kao razne sajle, ventilator klime na vrh kabine bez zaštite, papučica gasa od stojadina, rezervoar za fergusona...
Aj da pokušam još jednom,pošto nisam dobio odgovor
To nije to...Evo ovde ima,,Belarus 892 ili 820
Posedujem IMT 560 i zetror 6211,radimo 25ha i malo usluznog branja sa zmajem 222 i sejanja a hteli bi i jedan nov traktor nuz ova dva koja su jos u fabrickom stanju neotvarana pa sobzirom na cenu i snagu uzeli bi belorusa. Zanima me sta uzeti 892 ili 820, razlika u ceni je oko 3000E (mislim) ...poljoinfo.com
Dobra su oba traktora, ako mu treba veći izbor brzina neka uzme 892 a ako ne može da savlada ruski menjač onda 952, ostalo je skroz isto...Ipak nisam bio u pravu,nema teme 892 ili 952,već 820 ili 892.
@olalija
Nisam znao koje su i da li postoje razlike (osim menjača) izmedju ta dva modela,zato sam pitao. Prijatelj hoće da kupi,pa u njegovo ime pitam. Interesuju me razlike i preporuke ukoliko znate za neki dobar traktor na prodaju.
А што је фора, имају они и културније решење (барем што се тиче дизајна; за функционалност не знам) које је довољно складно у односу на ћошкасту кабину.Jedan od lepsih modela