Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da pitam vas koji sejete i prskate sa 82.1 sa gumama 15.5 da li ste sužavali raspon točkova? Kod mene je spoljna mera 198cm i mislim da nema teorije da prska a da ne gazim brazdu jer ostaje po 6cm sa svake strane. Prednji su malo uži, zaboravio sam koliko tačno.
zar pumpa nema samopodmazivanje?ako je u pitanju MTZJesi menjao skoro ulje u pumpi? Zvuci glupo ali ja sam neki dan u pripremi imao problem, poceo da se zaukava, izgubio ostrinu, hladan kad upali nikako da nadje ler... Pumpa i dizne radjene pre 70rh, ajd reko da promenim ulje u pumpi, kad ono jedva da ima i 0,5dcl ulja, sipao ulje, traktor radi kao nov... Pumpa mi je srecom jos pod garancijom tako da ce svakako ici kod bosiste da vidi zasto trosi ulje.
Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
Pa koliki ti je razmak od sredine gume do druge sredine?Kod mene ne vire ni 2cm. Možda 15mm.
Moj savet MTZ 52-552 pouzdaniji ima delova, lakši za rukovanje!!Kolege, malo sam pratio vaše teme oko ltz i mtz traktora, kao neiskusan i neko ko nije imo prilike da ih koristi ruske traktore osim dva puta na kratko potrebno mi je vaša pomoć šta nabaviti ltz t40 ili mtz 52 ili nešto treće. Potrošnja, pouzdanost snaga šta je bolje, šta ću lakše naći u boljem stanju sa čime ću imati manje problema i slično. Reč je o obradi 10-12 hektara zemlje pa mi je potreban neki duplak za teže radove.