Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
450e je kod nas350 eura ovo ?.Posto je kod nas ?.Piactér - Apróhirdetések - Agroinform.hu
Apróhirdetések, mezőgazdasági hirdetések gazdáktól és kereskedőktől Magyarország mezőgazdasági portálján.www.agroinform.hu
Jel zna neko sta znace ova slova na zicama kod sedmopolne uticnice ?.Slomio sam njegovu original i raskacio sve zice a ne jednu po jednu,sad nzm gde treba koja zica da ide kad spajam novu uticnicu...
upload my picture
Nije to do dizne,bar je to moje misljenje...slicno sam prosao,dizne bile dobre,sam od sebe klip pukao na pola...bez opterecenja,motor na 60 c-vukao praznu prikolicu do njive.Sta jedna "dobra"dizna moze da uradi.
Послато са SM-J710F помоћу Тапатока
Sta mu dodje onda npr ovo?sta nije valjalo ovde?Svako ima pravo na svoje misljenje ali problem ovde je sto dizna nije dobra vec "piša"kao na cesmi i klip kad smo izvadili iz motora potpuno suv kao da je pran u benzinu.
Prskalice za ulje ispravna tj nije zapusena i pritisak ulja imao odlican,jedini zakljucak koji sam ja mogao da donesem je da je dizna oprala klipi usled trenja i cudesa doslo do ovakvog cirkusa.
Послато са SM-J710F помоћу Тапатока
6000 i kusur sati,radi ako sa dobro razumeo 200 hektara zemlje,negovo je samo da uzore,istanjuira i spremi za setvu,po opstem stanju cini mi se da nije bas bajno odrzavan.Nebojsa koliko traktor ima rs? Deluje kao mlad, pa mi neobično da je motor vec radjen. Jel radnici teraju ili mnogo radi?