Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Milenko trebao si da pustis majstor Mileta da se poigra sa cevkom,bila bi tamanJa se ipak odlučio za novu,5900 u ap,i uzmem i novu aluminijumsku cev za pumpu i leb im poljubim,em košta ko pola pumpe em pritom i ne paše,duža je za par cm i nemoš nataći gumeno crevo dole sa hladnjaka... Ili bačene pare ili prepravka tako da sam vratio staru pa koliko izdrži a neće puno...
Logikom sam hteo da ih izbacim, pozvao Nebojšu on mi kaže ibaciOtisla mi je prednja vuca na traktoru,rasklopio sam kuciste gde se ukljucuje i ove rolnice su skorz bile pojedene stavio sam nove i vratio kuciste na traktor e sada kada okrecem kardan rukom u jednu stranu ide a kada hocu u drugu stranu on ne ide kao da je prednja vuca ukljucena,sta moze biti problem izgleda da sam negde pogresio pa bih molio za pomoc...
Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока
Ma hvao ga ja,kaže ne vredi ,nema tako veliku turpiju...Milenko trebao si da pustis majstor Mileta da se poigra sa cevkom,bila bi taman
Послато са SM-J710F помоћу Тапатока
Znaci moze i bez toga,kud ne pita ranije jedva sam ih vratio nazad,danas lete napoljeLogikom sam hteo da ih izbacim, pozvao Nebojšu on mi kaže ibaci
Kad to izbaciš ostaje samo ručno vrlo jednostavno upali ugasi
Sinoć ja to počupam napolje, eno gazda kaže drugi traktor
Navodno to automatski uključuje prednju vuču kad kočiš, i ako naglo krećeš,
Uopšte ne vidim potrebu za tim CCCP patentima!!
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora
Gde imaš najmanje prepravke oko držača.Od kog Opela odgovara?
Malo je bio MASTAN telefonZnaci moze i bez toga,kud ne pita ranije jedva sam ih vratio nazad,danas lete napolje
Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока
Trebalo bi da moze,ja sam pravio od uljne pumpe od imt560Једно питање...дали може од уљне пумпе мотора мтз820 да се направи пумпа за претакање горива?