Meni su radili glavu.Sve njihovo.Konstatacija da je sve u redu,hidro test dobar,poravnata glava.Platio 190E.Nakon 50-60 sati rada Počinjee gubiti vodu.Primetimo da curi na dihtungu vodene pumpe.Srećni što smo našli kvar-savetuju nam novu pumpu i mi pristajemo,samo da bude sve u redu.Ne lezi vraže nakon kraćeg vremena opet počinje da gubi vodu.Po slobodnoj proceni majstora ispada da je naša glava kriva.Stavljaju novu glavu i kako smo ga upalili kod njih curka -ne mnogo,ulje na dihtungu izduvne grane-kažu dok sve ne legne.staće.Posle uzoranih 5 jutari procuri pumpa na semeringu-navodno je plaćena 5800.
Po tvome da sam ja nabavljo delove,radio hidro test i ravnanje i da sam kupio pumpu.sa punim pravom bi mogli da se ograde.Niko nije kriv a ja bih ostao bez 300E.Ovako je po meni sva odgovornost na majstorima.Oni će motati svoje dobavljače kao što mi motamo njih.
Što reče Sremac ipak su majstori ti koji znaju šta je dobro a šta ne.Ja da znam,ne bi mi trebao majstor.
Najviše me zabrinjava to penušanje u hladnjaku i curkanje na izduvnoj grani.Ako ima to veze sa glavom onda ne znam kakav razgovor treba da vodim sa njima a ionako teško govorim ali neću da dozvolim da me neko prevesla.Inače,sin izuzetno pazi i štedi ga.Mislim da je jedna od najboljih 82-i na ovim prostorima i sad zbog jednog dihtunga 100 problema.