Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozda samo treba dobro podmazati ručice ispod kabine. U stvari naprskati wd-om.Хоће предња вуча сама избаци тј да се сама искључи у раду.Шта мислите у чему је проблем?раван мост је у питању.
Ja sam stavio one okrugle od 42w. Po pitanju opterecenja na halogenkama koje su stigle fabricki na traktoru je pisalo da vuku 55w, a ivi kineski ledovi vuku bar trecinu manje od deklarisane snage, a opet deklarisana snaga je manja od snage halogenki koje su visile na toj instalaciji.Jel neko stavljao 2x 27W radna Led svetla na Belarusa ?,koliko bolje sijaju od fabrickih ?.Znam da su neki postavljali 2x 48w ,ali nzm koliko takvi opterecuju alternator,zato pitam za ove manje,tj slabije.
Stavio sam ja 4 x 27W. 2 napred 2 nazad. Sijaju malo bolje od fabričkih a svakako manje struje vuku pošto mi ranije nije punio kad upalim sva 4. Sad radi OK. Verovatno je dovoljno i samo 2 da promeniš ako ti ovako ne puni dobro.Jel neko stavljao 2x 27W radna Led svetla na Belarusa ?,koliko bolje sijaju od fabrickih ?.Znam da su neki postavljali 2x 48w ,ali nzm koliko takvi opterecuju alternator,zato pitam za ove manje,tj slabije.
Koje ti je godište traktor? Mislim da su ovi noviji sklapani kod nas. tako da treba da psuješ nekog majstor Peru, ne rusa.Kaze "izgorelo" kvacilo za godinu dana.
Je..... rusa i sve po redu.
A sto je lamela kontra okrenuta prilikom montaze to nikom nista.
Послато са SM-A510F помоћу Тапатока
Nebojša je majstor i to je radio kod nekog. A ono za psovanje je napisao kako to ide kad nešto crkne.Koje ti je godište traktor? Mislim da su ovi noviji sklapani kod nas. tako da treba da psuješ nekog majstor Peru, ne rusa.
Upravo tako kolega,ovo je slika sa terena Iz ilandze.Nebojša je majstor i to je radio kod nekog. A ono za psovanje je napisao kako to ide kad nešto crkne.
U tom slučaju stavi ove od 48W. Sigurno da sijaju mnogo bolje, a mislim da nije neka velika razlika u ceni. A možeš i tu varijantu da ih staviš nede niže,@dusanboss
Puni dobro,nego bi ja da bolje sijaju .Zadnje radne bi promenuo,prednje retko kad palim jer mnogo reflektuje hauba i nekako smeta ocima,mnogo bolje samo prednja kratka,ili dole kad bi stavio radna kod zmigavaca,ne bi bilo lose.
Aaaa nisam pročitao poruku sa dovoljno pažnje. Sad vidi. Izvinjavam se. . Pa jbg onda uzmeš John Deere za 80 000 a ne Rusa za 25 000. A mislim da bi tek tamo psovao kad crkne nešto.Nebojša je majstor i to je radio kod nekog. A ono za psovanje je napisao kako to ide kad nešto crkne.
Ko što rekoh ništa loše nisam mislio. Sad pitam ovako (nisam nikad video lamelu od Rusa) Jel može a se okrene naopako. Očigledno da može, al kako to prouzrokije njeno habanje?Upravo tako kolega,ovo je slika sa terena Iz ilandze.
Gazda revoltiran rusom i kvalitetom ruskih delova psuje i vice jer je kvacilo radio jesenas a ono izgorelo na 100 rč.
A sav problem je prouzrokovala jedna od lamela koje je okrenuta kontra.