Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pisao je Nebojsa da je bolji 1021,posto mu menjac i bataci stavljeni od 1221, ima negde unazad u temi.Zdravo
Hoću da zamenim moj traktor i da uzmem novi belarus.
Koji je boji 1021.3 ili 1025.3?
Šta vi kažete?
Kolega sve zavisi za koje poslove.Pisao je Nebojsa da je bolji 1021,posto mu menjac i bataci stavljeni od 1221, ima negde unazad u temi.
Imam 1025 od 2010. godine,nisam se navikao niti ću se navići na taj njegov raspored brzina. Što se tiče brzina za rad,ima ih dovoljno i to je u redu,ali za transport...trebalo je to i moglo je mnogo bolje rešiti. Da sad kupujem i razmišljam da li 1025 ili 1021,sigurno bih izabrao 1021 baš zbog menjača....1025 je bolji traktor za brazdu,za teske poslove ima lepsi raspored brzina samo je malo nezgodniji u transportu dok se covek ne navikne.
Iz sporih u brze valja malo sacekati,ne biti brz sa palicom reduktora...i ide to lepo...a iz brzih u spore sacekati da brzina padne ispod 5 km/h i ide bez bilo kakvog problema ili krcanja...1025 ima menjac kao 1221,po meni je problem sto je 1. Transportna jako brza i tesko se krece sa vecim teretom. Menjac je osetljiv za onog ko ne zna da rukuje,bitno je da se iz sporih u brze ili obrnuto ne salta u hodu.