nebojsa100
Član
Bane Bane,zajeban po pitanju gasa tj brzinom kojom hoce da se posao odradi,a volju za poslom ima veliku.Бане зајебан шофер!?
Није он зајебан, већ млад и.... одлучан.
Послато са SM-A510F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bane Bane,zajeban po pitanju gasa tj brzinom kojom hoce da se posao odradi,a volju za poslom ima veliku.Бане зајебан шофер!?
Није он зајебан, већ млад и.... одлучан.
Nije to lamela...otisao ti je lezaj u zamajcu 99% otvaraj dok nije slizao spojnicku.Pitanje jedno
Na 1025 mi se dešava ako se dugo zadržim na uvratinama( kad se okrećem, napred nazad više puta...) kad se vratim u radni zahvat počne lamela da kliza i neće da krene. Kad ne držim traktor na kvačilu dugo i moguce je okretanje odraditi iz jednog manevra nema nikakvih problema i normalno vuče. To se dešava u težim poslovima oranje/tanjiranje.
Jel to znak da je lamela na kraju i treba da se menja ili postoji još nešto što bi moglo da zeza? Podešavao sam pedalu kvačilo kako se opisano u nekim radioničkim uputstvima.
Pozdrav
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kolega prvo i osnovno namestite prazan hod na pedali,jedno 30 mm bi bilo dovoljno.Pitanje jedno
Na 1025 mi se dešava ako se dugo zadržim na uvratinama( kad se okrećem, napred nazad više puta...) kad se vratim u radni zahvat počne lamela da kliza i neće da krene. Kad ne držim traktor na kvačilu dugo i moguce je okretanje odraditi iz jednog manevra nema nikakvih problema i normalno vuče. To se dešava u težim poslovima oranje/tanjiranje.
Jel to znak da je lamela na kraju i treba da se menja ili postoji još nešto što bi moglo da zeza? Podešavao sam pedalu kvačilo kako se opisano u nekim radioničkim uputstvima.
Pozdrav
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako ste nekad videli novu lamelu od rusa tj koliko je debela bice vam sve jasno kad je vidite golim okom,ne treba ni subler jer lamele na 1025 vuku i na nitnama.Kako znati ako su pri kraju ?.Mozda glupo pitanje,ali ja pojma nemam zaista,jel se gleda debljina lamele,meri sublerom ili ?.Kod mene na 82-ci dosta visoko hvata kad se pusta kvacilo,kontam da je mozda pri kraju ili je moguce da se nesto rastelovalo,ima 3500rs svega.Ali slobodan hod pedale je tu oko 3-4cm,mislim to je ono sto mozes jednim prstom pritisnuti,pedalu kvacila.
A koliko je to novaca?Traktor je uzet iz Agropanonke, oni su radili staro za novo...
Urađeni svi servisi, gume skoro nove...
Prethodni vlasnik je iz Novog Miloševa
A koliko je to novaca?
Jel onaj drugi prodat?
Shale da te dobro sluzi. Nije uopšte loša kupovina.
Ти си супер прошао ови по огласима траже 15-16000е....Јел си ти то пробао тј мало повершифт и рели по полигону тамо у АП?