Imama problem na mtz 82.1 negde mi gubi tecnost iz hladnjaka izgubi oko 0,5l vode u toku oranja.Pregledao sam sva creva i gore od grejanja nema nigde da pusta,u hladnjaku se ne vidi da je produvao znaci i pod opterecenjem kad postigne radnu temperaturu on ne izbaca mehurice.Na auspuh ne izbaca vodu i to sam proverio jedan majstor iz zadruge mi kaze da je produvao ali kao sam pocetak pa se ne vidi?Dali da skidam glavu ili da gledam prvo nesto drugo ne znam vise ni sam sta?Traktor nije silovan orem sa tri brade ali kada osetim da mu je gusto jednu uvek skinem pa nastavim sa dve znaci bas gledam da ga ne preopterecujem, ulje je normalno pomislio sam da ne gura u karter ali nije pobelelo i nivo je uvek isti.
mislis u toku sezone oranja ili ? je verujem da je moj izgubio barem 2l antifriza za 30kj oranja .Primetio sam da su mi creva od grejanja malo ispucana ,tj na pukotinama se vidi vlaga ,pa kontam da malo po malo i tu nesto otislo .Ja da sam na tvom mestu nebi ga dirao, ako je ulje dobro i ne kuva ti motor onda smo kontrolisi i cepaj (bezveze da dajes 200e za glavu kad jos moze ovako ).
grejac u kabini se isprazni svaki put kad ugasis traktor ,a kad ga pokrenes pumpa ponovo procirkulise vodu.