Sudarski Bojan
Član
Pa zar ti nije sporo da vozis 1 ?A da li lupa i u brzom hodu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pitao bih vas zašto mi Mtz 952.2 počeo lupkati u svim prvim i drugim brzinama tokom oranja to jest kad sam ušao u brazdu,u ostalim brzinama nečujem ništa.U drugoj brzini kad ide brže češće lupka a u prvim rijeđe,to je vjerovatno zub zupčanika otišao,ali zanima me jer je taj neki zupčanik povezan sa prvom i drugom brzinom pošto lupka u samo dvije brzine a ne samo u jednoj ili je nešto drugo?Morat ću ga rastavljat ali me zanima unaprijed kako je to povezano ili je možda nešto drugo potrgano?Hvala
Nisam cuo da to nekome na tim traktorima treba.Svaki cilindar svoj el grejac...pali ko lud uvek.Jedno pitanje za poštovane kolege:da li je neko montirao grejač antifriza na mtz 1221
28 i 36 cm su sirine felni 13,6/15,5...38 naravno.Ima razlike 13.6-38 je 32 cm širine a 15.5-38 je 39 cm širine.
hvala na brzim odgovorima kolege.
imam gume 15.5 sto sam skinuo sa traktora a nasao sam felne od 13.6 pa sam mislio da sastavim to al izgleda da mi je propao plan...