Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije bas sjajan rapspored...u sporima fali 4ta,a u brzima kada se krece pod teretom iz prve u drugu je muka,a izmedju druge i trece skoro da i nema razlike.Kod njega 4-a ima samo brza nema spora .Dobar raspored za svaku ostalu ima brze i spore +još i redukcija zec kornjača,sasvim je ok raspored.
Od 24 strane.Meni tu oko rusa i hidraulike ništa nije jasno. Navikao sam na Imt hidrauliku pa mi je ovo špansko selo. Jel ima negde na internetu detaljno objašnjeno?
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Nije bas sjajan rapspored...u sporima fali 4ta,a u brzima kada se krece pod teretom iz prve u drugu je muka,a izmedju druge i trece skoro da i nema razlike.
Kad sam prvi put vozio rusa (stara 82-ka)nije bio problem brzine, njih sam odmah skapirao, veci problem mi je bilo drzati pravac...
cas levo, cas desno, skace napred kad ga opletem pun gas... tad sam resio da to nikad necu kupiti
Sta znam, malo mi bilo problem dok se nisam navikao, a posle sam samo ja znao kako idu brzine
Ja sam cuo pricu da su to isti menjaci samo sto ovaj sa sinhronima ima jedan snop manje. Nikad nisam video ni jedan ni drugi rastavljen.
Kad sam prvi put vozio rusa (stara 82-ka)nije bio problem brzine, njih sam odmah skapirao, veci problem mi je bilo drzati pravac...
cas levo, cas desno, skace napred kad ga opletem pun gas... tad sam resio da to nikad necu kupiti
Na staru 82 sam i mislio, to je bilo pre 8god. kad sam trazio jos jedan traktorЊега не морас купи јачег
Moze biti par uzroka za tako nesto,moze biti recimo da je oslabila pumpa pa nema pritisak dovoljan,moze biti da je klip na volanu los pa propustaju gumice,moze biti da je trap negde zaribao itd....,sve u svemu moze biti dosta uzroka tako da moralo bi da se krene nekim redom,premeriti pritisak za pocetak pa videti dalje.