grunt
Član
Који си га очин и куповао изеш га.....што ниси купио нову неку зверку од преко?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moze, al me cale preduhtirio i maznuo traktor a mene ostavio kuci.Zar nemoze da se ore posle ove kise ?
Pre svega bih zeleo svima da se zahvalim u ovoj temi koji su mi pomogli oko breznjeva njegovih mana i popravki.Posto mi je pojeo zdravlje i novce prrodao sam ga i barem dok sam ja ziv necu ga ponovo pazariti,a posle smrti razmislicu.Hvala jos jednom.
Pre svega bih zeleo svima da se zahvalim u ovoj temi koji su mi pomogli oko breznjeva njegovih mana i popravki.Posto mi je pojeo zdravlje i novce prrodao sam ga i barem dok sam ja ziv necu ga ponovo pazariti,a posle smrti razmislicu.Hvala jos jednom.
Kupio sam ga jer je bila ponuda preko Pokrajine da se kupi Belarus sa 0% na pet godina.Trebao nam je tada jos jedan traktor zbog obima posla a za zapadnog novog nisam imao novaca.Који си га очин и куповао изеш га.....што ниси купио нову неку зверку од преко?
Crkavaju i nasini sateliti pa opet lete.
Ček ček druže vidim da si pazario Fendt-a ne znam šta će i koliko raditi ali moli samo Boga da ne moraš ništa rasklapati tražiti i kupovati od delova ,inače će ti vrlo brzo izaći na nos...uzgred,čestitam ti na ponovljaju i da nemaš problema s njim ,sretno
Cvejo, zar ti nisi kupio tvog Mtz-a kod NA u komsiluku kao traktor u tip top stanju koji je malo radio? Ili sam ja nesto pomesao?