sinisa1979
Član
He,he.... i ja volim kad mašina pljune dim na auspuh.
Mislim da znam gde je štelovao ali najbolje je da Diklofen kaže.
Mislim da znam gde je štelovao ali najbolje je da Diklofen kaže.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
- - - - - - - - - -
vozila ga baba do pijace kako bre samo toliko sati za traktor 10+godina?
- - - - - - - - - -
Cisto sumnjam da bi uopste i mislio na traktore sa neogranicenim budzetom ).Ja sam i napisao u temi Armatrac da bi da sam imao neogranicen budzet kupio JD 6105 ili 6110 (ne znam koji je trenutno najslabiji model 6 serije) dovoljno je sa M oznakom ne mora sa R.
Jos gore, kupio ga vlasnik novog, mazio i pazio.
Claas, MF, Case, NH, DF, ni jedan nije u velikoj prednosti spram Breznjeva ako uporedimo kvalitet izrade. Oni su u prednosti u dizajnu i udobnosti. Kvalitet izrade je ocajan, a narocito kod CNH grupacije. Tu se desavaju takvi kvarovi kao da su delovi od plastelina.
Nije Breznjev los, pogotovo za nase uslove, ali ako ga vozi neki radnik umesto tebe. Duzom eksploatacijom se neudobnost oseti, dok su ovi zapadnjaci ipak taj deo znacajno popravili. Verujem da kad bi Breznjev malo poboljsao kabinu i komande da bi znacajno popravio popiciju i na EU trzistu.
Koliko vidim opala im je prodaja i u zemljema kao sto je HU jer je verovatno i tamo malo porastao standard.