Jeste vukao plug iz mog sela, ali ne bi se navukao tog pluga u mom selu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jeste vukao plug iz mog sela, ali ne bi se navukao tog pluga u mom selu.
Suzdržavam se komentara do daljnjeg.Samo čitam postove i rezimiram.A najbolje od svega je što zima tek dolazi.
Sa potrošnje odosmo na oranje a ako vreme bude povoljno zatvaraćemo i brazdu.
Ma ja ti verujem,ovaj moj komsija lazovcina hoce da ocrni svoj traktor,rekao mi popodne da ce otvoriti nalog na poljoinfo forumu da se izvini svima koji su povredjeni zbog njegove tvrdnje koju sam ja preneo.82 drzim zato sto mi treba i zato sto ima sta da radi,kao i 1221....
sto se tice potrosnje slobodno dodji,nikaki problem,moze i pozamasna oklada ako si spreman da izgubis
- - - - - - - - - -
najvise volim kad post pocinje ovako..."kod mene je komsija......"
brate ako nemas takav traktor u dvoristu i nisi radio sa njim nemoj bezveze da tupis komsija ovo komsija ono,ja sam lepo napisao koliko kod mene trosi s kojim agregatimA i to je tako,ko nece nemora da veruje.
Znam ja, sta te interesuje
Kod lokalnog prodavca sam kupio,ne znam gde je narucio.Gde si kupio? U Mikronu?
Ima jedan Hurliman 135 ks rado bi ga menjao za rus ali treba novi menjač pa sam u nedoumici ,cena me brine kao i majstor koji bi bio kadar odraditi.Znam ja, sta te interesuje