Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ove godine strnjika neka teze orana neka lakse orana do sada potrosnja isla na nekih 15l po kj.plug je 2x40cm, tezak 1050kg. Vucem ga 6.4km/h Mtz 892 3 kornjaca. Prezadovoljan, obicno je trosio 17l sa consumovim plugom 3x30cm zahvat.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nema sta, bozanstveni Breznjev. Trosi kao upaljac, jak kao 2 zapadna sranja, delovi jeftiniji od kutije sibica, ima ih na svakoj trafici...
Ja sam za 1025.3 kupio donaldson.Cena je oko 4000 din.Ne znam da li isti ide na 1221Za rusa?pisao sam na prethodnoj strani u cemu je problem
A sto drzis 82 u AVLIJI?
Nisam ni napisao da sprzi 160l u transportu za dan
Jel vise ceka nego sto vozi
Ali u kosenju deteline sa 3m kosacicom +gnjecilica nemoze da izgura 8h rada
A za potrošnju sto pricas NE VERUJEM!!!
Da je moćan jeste ali da guta guta!!!
Motori su im gurali 8_9000h menjaci mnogo manje a o kvacilima i lentama za kardan necu ni da pricam!!!
A dobro znam koliki je rezervoar i ako su imali različite, neko metalni neko plastični neko cak i pomocni ispod desnog stepenista
Poslano sa mog Moto C koristeći Tapatalk
Nisam,kod mene komsija ima 1221 i kacio je obrtac 3x35,potrosnja mu se kretala od 14-17 l/kj a to je 18-22 l/h.Svaki traktor treba pravilno da se agregatira da bi bila normalna potrosnja a za ovaj to posebno vazi,svi ti kako ih ja zovem medjutraktori su ogromni potrosaci ako ne vuku idealne prikljucke.Prejak za 3 brazde,slab za 4 a u prevozu stvarno lako vuce dve zmajevke ali ga uvek prati jedan 820 sa cisternom ED goriva...