Dejaaa
Član
Ne kupuj nikakav...imam viška..
Uzeo sam od Sremca,jes da me odero al nema veze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne kupuj nikakav...imam viška..
Ja kad sam kupovao bilo dve vrste žuta kutija i plava kutija,taj žuti ni za k nijea imo mazalicu,počeo da se mrda u okcima od kardana,stavim ovaj izplave kutije a taj ne mrda ič,a mislio sam da su se okca razjela.Krst kardana od prednje vuce sa mazalicom 600din a orginal 1100 bez mazalice.Sta uzeti
Moguce da je i na hilznama pustio. Upali ga. Pa ces videti jel ulje menja boju. Ako zamuti ulje znas sta te ceka. Nama je gubio na hilznama. Radili smo ga.Pre neki dan sam premestao traktor po dvoristu,proverio antifriz i ulje-bilo ok...danas takodje proverim ulje iznad maksimuma,a antifriza kao malo da fali...sta se desava,dal je moguce da je dihtung popustio sam od sebe,do sad nisam imao ovakvu pojavu?
Sta bese sa hilznama?pukla ili gumice na njima?Moguce da je i na hilznama pustio. Upali ga. Pa ces videti jel ulje menja boju. Ako zamuti ulje znas sta te ceka. Nama je gubio na hilznama. Radili smo ga.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk