nikola indjija
Član
Sremac jel plaćaš vodu kao da je osveštana?Retko gde ima takve meke vode u vodovodu.
Od 2003god zivim u Indjiji jos se nijednom nije zapusila wc solja od kamenca a u Golubincima dva puta za to vreme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sremac jel plaćaš vodu kao da je osveštana?Retko gde ima takve meke vode u vodovodu.
Uf ti ruski motori baš nevole antifriz pa to ti je, ponaročito crveni i meni je na gumici pustio prošle zime, čim vidim da neće više biti mraza puštam antifriz i ide destilovana voda do sledeće zime.
Ovo potvrdjujem...kod mene tako bila propisala pumpa odma...koja je tvoja diagnoza Danger za ovaj slucaj kada je sve ok,upalim traktor 20 minuta i nakon toga ovakva pojava?inace traktor nije pregrejavan.Najgora moguca kombinacija je stalno menjanje antifriz/voda,pa sto reko Balasevic pa tako vise puta......
Ta pumpa je propustila odavno,a antigriz je saprao kamenac koji se nahvatao tamo gde je curiloOvo potvrdjujem...kod mene tako bila propisala pumpa odma...koja je tvoja diagnoza Danger za ovaj slucaj kada je sve ok,upalim traktor 20 minuta i nakon toga ovakva pojava?inace traktor nije pregrejavan.
Naravno...A tek kvalitet...dve za tri godine...Ta pumpa je propustila odavno,a antigriz je saprao kamenac koji se nahvatao tamo gde je curilo
Najgora moguca kombinacija je stalno menjanje antifriz/voda,pa sto reko Balasevic pa tako vise puta......
Danas sam sredio radi - ne radi spravu, problem je bio do nove rucke koja nije radila.
Na 82.1 hoce da sam vrti kardan a da ga nisam upalio.Recimo lopatice rasturivaca mogu da se zaustave nogom.Znam da ima poklopac ispod klipa hidraulika i unutra neki sraf.Treba li da ga dotegnem ili sta da se kardan ne bi non_stop vrteo dok ga ne upalim???
Nisam to nikad radio ali sam cuo da bi tako trebalo.