Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moras odma i druge dizne ,sve zavisi dal imas tegove na radilici,neke serije imaju ,neke ne,dobijas onda i motor snage 100 ks,ja imam isto 952 i razmisljo sam ,sve to cackati i rizikovati koja mi je radilica,dal se to isplati sto cu preci vise 3 km za sat vremena,ja sam odusto.Izvodljivo je imas u temi mtz,,,podforumi.. gde su ljudi pisali bas o tome,pa procitaj i odluci,.Kolege na novom rusu 952 1800 obrtaja je maksimalni br obrtaja motora, prilicno je spor u transportu i malo mi to bez veze.
Pa sam hteo da pitam dali bi mu falilo nesto ako bi to pojačao na 2000 obrtaja.
Послато са F3111 уз помоћ Тапатока
Kolege na novom rusu 952 1800 obrtaja je maksimalni br obrtaja motora, prilicno je spor u transportu i malo mi to bez veze.
Pa sam hteo da pitam dali bi mu falilo nesto ako bi to pojačao na 2000 obrtaja.
Ih bas, nije u kornjaci nego mu je maksimalna brzina 29km/h pa mu samim tim transport mu nije jaca strana.
Ih bas, nije u kornjaci nego mu je maksimalna brzina 29km/h pa mu samim tim transport mu nije jaca strana.
Na Belarusu 552 promenjen set kvacila druk lezaj,lamela i zabice sve stavljeno novo traktor mi je bio kod majstora koji je sve odradio ali nije ga dobro nastelovao kada pustam pedalu traktor nece lagano da krene nego samo odjedared cimne i krene nazad,kako se pravilno steluje moze li neko da mi objasni.
Послато са SM-J700H уз помоћ Тапатока
Kada sam kupovao lamelu trazio sam za 552 sad jedino ako prodavac nije zeznuo stvar...Da ti nije možda greškom stavio lamelu od MTZ 52 ?
Ih bas 29km mislim da nisi nesto dobro video ili ti sat brljavi. Kod nas 920 sa gumama 16.9 R38 ide preko 40 da ne kazem skoro 50km/h kada se tera do srafa, a nista nije dirano, sve fabricki.
Ako je nov nediraj nista
- - - - - - - - - -
Pogledaj snimak koliko ide gas kod mene
Ja zato i pitam, traktor je nov ima celih 15 radnih sati, ali mi cudno da mu maksimalni br obrtaja bude ogranicen na samo 1800 obrtaja. Pa sam mislio da ga poguram bar na 2000 obrtaja, ali neznam dali je to pametno pa zato pitam jer mozda neko ima iskustva.