Hvala ti na drugarsom savetu, ko nije orao bez kabine dve nedelje po ceo dan taj ne zna sta je patnja. Meni uopste nije cilj da radim kao neki po selu xy hektara, avioni, kamioni. Samo da to sto imam poradim lakse i uz manje habanje coveka (mene).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Upravo. U vezi toga... Bilo je ranije na forumu pitanje da li koristite slicovane rupe prilikom rada sa setvospremacem. Neko je odgovorio, nisam siguran ali misim da je sremac, da nema potrebe koristiti slicovane rupe jer se ionako sve već klima, u tom smislu. A to ne važi samo za traktore o kojima se govori već za sve sa dosta radnih sati...Na 8000 sati na rusu se pojavljuju luftovi gde i konstruktor nije mogao da pretpostavi.
U pp sam ti vec napisao, ali da ponovim jer mozda drugi imaju sta da dodaju. Radne brzine su mu treca i druga, i tu je izbor brzine od nekih 5 pa do 9-10 km/h sto je sasvim OK za ovaj traktor. Menjac je sinhro sto je po mom misljenju bolje od klasicnog kr-kr menjaca na 820.
Kakav je menjač na 1221
koliko je brz u transportu
Ja tanjiram 1. Na 1900 obrtaja 12.5kmA ta prva brzina kojom se kreće?