frenky
Član
Istina je sto ti kaze kolega danger, bojceticu pitaj na okupljanju Dragana18 po kakvom vremenu (nevremenu) sam dosao da kaparim plug da mi ne promakne ispred nosa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako je tako,onda je on moj.Teško da ima neko od ovih momaka da je stariji od mene.Samo za starije članove foruma !
@danger
Svakako Sandoru ne gori za novce, a ja da jurim po traktor umesto da poljubim cerkicu ne pada mi na pamet. Dok beba i majka ne budu kuci moze traktor biti 1e ne zanima me.
Mislio sam ko je na forumu duže vreme . Ne da neko se registruje na forum sad da bi kupio traktorAko je tako,onda je on moj.Teško da ima neko od ovih momaka da je stariji od mene.
Онда сам ја са највише бонуса,редни број 49 на форуму а сад ће пуне 62 године.Добра прилика,штета што имам скоро нов МТЗ 820.
@danger
Svakako Sandoru ne gori za novce, a ja da jurim po traktor umesto da poljubim cerkicu ne pada mi na pamet. Dok beba i majka ne budu kuci moze traktor biti 1e ne zanima me.
Pa ako treba da platim 17.000e onda cu cekati Ipard pa uzeti navedenog NH NOVOG 127ks 6cil, powershift menjac, ehr itd za 16.000e. .
47-65%-pdv zasto ne bi moglo. Dobar biznis plan i Brisel ako ti odobri eto ga.
@dangeru
Opasno trolujes.
Nikola kupljen je nov dugacki,ali je vec spala farba.