Zmaj od Noćaja
Član
Ja sad kad bi trebao da kupim od ta dva modela Belarusa , verovatno bi se odlucio za oba, znaci 1025 i 1021 RM a kupio bi i 820 eurolux sa uzanim tockovima koga vec imam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Srdjane šta se sve šarafalo do te cifre?
Meni se taj 1021 najviše svidja zbog menjača, tj, zbog boljeg rasporeda brzina u odnosu na 1025.
Meni su u Ap rekli da 1025 ima sasiju kao 1221, zadnji most kao 820 a menjac kao 1221 i ima dve lamele, dok 1021 ima sasiju kao 820, menjac kao 920,952, a zadnji most kao 1221 i jesnu lamelu samo. Inace 1025 se sad samo sa monoblok hidraulikom pravi nema vise sa obicnom.
Do 1500 sati samo neke sitnice-tipa alternator,rele,anlasera dva,semering na prednjem mostu,merac goriva...nakon toga crkao lezaj u zamajcu(300 dinara lezaj)i dan posla-nakon toga najtezi kvar do sada lezaj poluosovine,i to unutrasnji-rasturanje pola traktora zbog lezaja koji u ruskoj verziji kosta ispod 1000 dinara...ubaceni kvalitetni lezajevi,zamenjeno ulje u menjacu i dva dana posla kuci...mozda sam nesto sitno izostavio,ali nista bitno
Koje si ležajeve stavio? Valjkaste ili kuglične? Ovde neki majstori pričaju da su bolji valjkasti jer su jači, drugi opet pričaju da moraju kuglični, a ja bih da ih nabavim (a ne znam koje) da stoje za ne daj Bože, jer koliko čitam i čujem to je kod rusa uobičajena boljka...
Slabo se razumes u rusa. Sta 1025 deli sa njima? 1021 ima motor od 1025, jednu lamelu. Menjac od 920 ili 952. A zadnji most od 1221. Svaki je specifican na svoj nacin.
Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока