Vlada B.B
Član
Ja sam bio tajDanas bio do Ap po neke sitnice pa vidim jedan momak došao po takvog rujkana,reko da nisi ti...
Ponova od juce
Baš sam se iznenadio ,dobio sam radno odelo od agropanonke
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam bio tajDanas bio do Ap po neke sitnice pa vidim jedan momak došao po takvog rujkana,reko da nisi ti...
Donja poteznica, stepenice sa leve strane i maska motora. Meni se jako sviđa odnos cene i onog što dobiješ, biće jedan takav uskoro doteran i kod mene
Послато са SM-J320F уз помоћ Тапатока
Sto ne bi uzeo kineza, yto? Zato sto je kinesko ili nesto drugo?
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
nov nov...tako ga ofarbali a felne sad stavljaju takve kazu da su bolje ove...Seca,ne zameri sto pitam,el to novo sokocalo ili remontovan polovan? Pitam zbog farova,prednjih felni i boje na prednjem mostu..kako god,lep je,i cestitam..
Znaci ni jedan sa monoblokom nema tu kandzu, tako?
1500 evra je doplata za klimu ... ne znam koliko bi izašlo kad bi sam ugrađivao ...
Послато са SM-J320F уз помоћ Тапатока
Ma nisam, mislio sam na onu kandzu/kopcu koja zakaci noseni prikljucak i rastereti hidraulik, mislio sam da ih imaju svi rusi