Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
...Jednostavno ja sam se za sada preporodio sa MTZ82.1 u odnosu na Brenu nju dok sam imao kao fakir sam sedeo na sedistu jeli nesto zaskripalo ja iskaci gledaj sta je odakle se cuje u glavi mi odma idu cifre i hiljadu muka koliko ce kostati ako je nesto veliko crklo,a ruja samo gas ne prelazim 1800 obrtaja sa njime i ne razmisljam jeli nesto zuji,cijuce,skripi.Znamo mi svi da je novo i zapadno vrh ali jbg za taj vrh treba biti i jak seo u Kubotu drugovi sto su kupili da nisu sva trojica bili pored nje pajserom bi me odvaljivali iz sedista koliko sam se zalepio ali i 45000evra je lepa cifra i svako bi od nas bio pametan i znao sta da kupi da nam je godisnji prihod bar 50000evra.I da imao minimum 100ha 1/1!Do tada MTZ i gas
Ko je blesav da proda 820.2RM sa 500 sati za 3000e... Stvarno zelje cestitike i pozdravi.
Ko je blesav da proda 820.2RM sa 500 sati za 3000e... Stvarno zelje cestitike i pozdravi.
Kad traktor bude sam sebi nasuo gorivo, platio to gorivo, zakacio prikljucak i slicno pa sam poradi na njivi onda se moze reci da je traktor zaradio, ovako je covek No1 u svemu tome, pa posle par praznih mesta dolazi gvozdje.
....oteto, prokleto.....Nemam razloga da lazem. Dobio sam slike traktora samo da ih pogledam od covjeka koji je imao neku vezu u firmi koja je prodavale te oduzete strojeve zbog neplacanja kredita. Kako kolega kaze, nigdje se to ne oglasava, to ide od usta do usta odabranim ljudima. Ono sta ostane ide reda radi na neku licitaciju... Ja sam tad dobio osip po cjelom tjelu i sve me zivo svrbjelo dva tjedna i nisam mogao ni sjediti kako treba a kamo li da idem gledati traktor 150km dalje. Kad mi se stanje poboljsalo osli smo i najavili se da nas nitko ne otjera s placa. Receno nam je da je traktor jos tamo no kad smo dosli na plac od traktora su bila dva rusa 892 i 952 u onako odrljanom al solidnom stanju. OBADVA za 2000€ i nisam htio ni gledati. Bilo jos kojekakvih strojeva koji meni nisu bili zanimljivi.
Ovaj 820.2 je bio kompletan osim zadnje sajbe al to je nista. Traktor doslovce kao nov. Nazovemo neke ljude i jave nam nakon pola sata da nisu ni oni znali, covjek kome je traktor oduzet isao u banku i molio ih da ne uzimaju traktor nego im je dao neku zemlju pod racun da mu traktor makar ostane i tako su se dogovorili.
Nije nitko blesav, nego je toliko bilo duga za traktor, boli banku kita koliko on realno vrijedi, njima treba 3000€ i prica zavrsena. Da nisam bio bolestan kao sto sam bio, najvjerovatnije bi kupio tog rusa pa bi bio aktivniji i u ovoj temi.