milovan vrsac
Član
Ja sam kod njega do sad nosio glavu od kineza,da je urade komplet i uradili su korektno. Ali to je samo jedna glava,ne znam ovako kakav je.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Juce majstor dok smo prskali (nisam bio prisutan) izmerio kompresije kaze sva 4 klipa na granici optimuma. A one gumice kaze da na mom mtz ne idu da je to tek kod novijih uvedeno. Proveravao kompresor kaze dobar je,on ne propusta ulje. I sada je primetio da je i usis isto mastan od ulja. Posle praznika valjda ce skontati sta moze da je u pitanju. Vec sam ludim kada ga vidim u supi a resenje se ne nazire.
Nada poslednja umire.
Juce majstor dok smo prskali (nisam bio prisutan) izmerio kompresije kaze sva 4 klipa na granici optimuma. A one gumice kaze da na mom mtz ne idu da je to tek kod novijih uvedeno. Proveravao kompresor kaze dobar je,on ne propusta ulje. I sada je primetio da je i usis isto mastan od ulja. Posle praznika valjda ce skontati sta moze da je u pitanju. Vec sam ludim kada ga vidim u supi a resenje se ne nazire.
Nada poslednja umire.
Puna generalna i eto ti resenja kad i onako placas majstora
Ovako ces ga samo placati, a resenje ce biti upitno. Bar delovi za Breznjeva nisu skupi.
Dok nismo stavili dizne majstor je verglao motor i kaze da tada ulja nije bilo. Nista pre ili kasnije resicemo kvar e onda metla nakon 30godina.Puna generalna i eto ti resenja kad i onako placas majstora
Ovako ces ga samo placati, a resenje ce biti upitno. Bar delovi za Breznjeva nisu skupi.
Karike stavljene noveAko su uljane karike polomljene moze on da meri kompresiju koliko hoce on ce bacati i trositi ulje jer uljane karike nemaju veze sa kompresijom.Kada ste stavljali karike dali su one imale puno lufta u svojim lezistima u klipu?Moze i to da ti pravi problem jednostavno lezista se rasire i karika onda ima lufta i dzabe joj sto je nova ona ce propustati i dalje ulje.Jedino ti je resenje sto ti je Paor rekao generalku i onda znas da si sa te strane sve uradio.
Koliko je iskusan ako nakon obradjenih ventila i karikovanog motora očekuje da motor ima full kompresiju? Ajd još ventili i ne utiču toliko ako je dobro obradjeno sedište pa dihtuju,ali nove karike na ovalne stubline?Majstor je proveravao ventile i klackalice. Iskusan je valjda bi primetio da ima lufta. Mada sutra merimo kompresije da budemo sigurno da ne propusta na klipu.
Ima li koji rusadzija da mi potvrdi ili opovrgne moje sumnje i tvrdnje..?trebace mi traktor uskoro pa bi voleo da znam u sta se upustam..
Karike stavljene nove
Nada poslednja umire.
Ako su uljane karike polomljene moze on da meri kompresiju koliko hoce on ce bacati i trositi ulje jer uljane karike nemaju veze sa kompresijom.Kada ste stavljali karike dali su one imale puno lufta u svojim lezistima u klipu?Moze i to da ti pravi problem jednostavno lezista se rasire i karika onda ima lufta i dzabe joj sto je nova ona ce propustati i dalje ulje.Jedino ti je resenje sto ti je Paor rekao generalku i onda znas da si sa te strane sve uradio.[/QUOT
Dal ste sigurni da ta "uljana" karika ima ulogu da sprecava potrosnju ulja motora??
Vlasnici 1221,da li ste dobili obavestenje da ce vam poslati ventilator sa 9 peraja?