Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa da sl godine a ko je kupio ove moze da se slika
pa da nije bilo reci da ce biti al za vojvodinu sad kad malo proguglam vidim da svi krajevi daju povrat i za traktore sem kod nas,samo za prikljucnu mehanicaziju izvinjavam se sto smo otisli od teme mtzZa ovu godinu nikad nije ni bilo priče da će biti povraćaja za traktore...
Nas clan je visok 178cm , izmjerili bosog na regrutaciji, moguce da je bilo davno pa sam se smanjio na metar i zilet.
Kad ides u rikverc brzine ne mjenjas pa imas vremena tako, jer mili kao puz u rikverc ako je u istoj brzini, dok tako ide u rikverc mozes uz put i ekscajg da postavis i nasjeces slanine za meze dok ides naprijed.
Kakvih sam se ja gluposti nacitao o 1221 da nije za transport , pa taj dinosaur sa ceskom pumpom i dobrim diznama na asfaltu poteze u drugoj (2 brzina), IV dijapazon (najbrzi) vagon tezine bez da stucne motor, ni da trpi kvacilo.
Nisi razumeo,to je fond za razvoj jedne godine ograničio.Za sada nema ni uredbe verovatno neće biti snaga ograničavajući faktor.Pa ako je vocarski treba uzeti u obzir dimenzije samog traktora ,a ne ks i to jos ogranicili na 40ks, bas pametno
Koji plug i koji zahvat kad ores? Jel to normalno da im odlazi desno rame (hidraulika) jer vidim da je upola jeftinije od lijevog u Madjarskoj.
Ovakav plug kod nas nosi 1021
Mozda si u pravu za slova, vario jeste i uzoro je ove jeseni 200lanaca.voleo bi da ga vidim......nije ovo lm