Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa da sl godine a ko je kupio ove moze da se slika

pa da nije bilo reci da ce biti al za vojvodinu sad kad malo proguglam vidim da svi krajevi daju povrat i za traktore sem kod nas,samo za prikljucnu mehanicaziju izvinjavam se sto smo otisli od teme mtzZa ovu godinu nikad nije ni bilo priče da će biti povraćaja za traktore...![]()
Nas clan je visok 178cm , izmjerili bosog na regrutaciji, moguce da je bilo davno pa sam se smanjio na metar i zilet.
Kad ides u rikverc brzine ne mjenjas pa imas vremena tako, jer mili kao puz u rikverc ako je u istoj brzini, dok tako ide u rikverc mozes uz put i ekscajg da postavis i nasjeces slanine za meze dok ides naprijed
.
Kakvih sam se ja gluposti nacitao o 1221 da nije za transport , pa taj dinosaur sa ceskom pumpom i dobrim diznama na asfaltu poteze u drugoj (2 brzina), IV dijapazon (najbrzi) vagon tezine bez da stucne motor, ni da trpi kvacilo.

. Inace idem u rikverc uvijek u 4 , pa nemam vremena da postavljam ekscajg i provjeravam retrovizor
, jbg. zaboli ruka od saltanja jer zaboravim ekscajg da ponesem
. 2 rang ne koristim jer 4 zuji/pisti kao blesav , neki problem sa pomocnim 3 vratilom koje koristi onda , pretpostavljam lezaj.Nisi razumeo,to je fond za razvoj jedne godine ograničio.Za sada nema ni uredbe verovatno neće biti snaga ograničavajući faktor.Pa ako je vocarski treba uzeti u obzir dimenzije samog traktora ,a ne ks i to jos ogranicili na 40ks, bas pametno

Koji plug i koji zahvat kad ores? Jel to normalno da im odlazi desno rame (hidraulika) jer vidim da je upola jeftinije od lijevog u Madjarskoj.
Ovakav plug kod nas nosi 1021

Mozda si u pravu za slova, vario jeste i uzoro je ove jeseni 200lanaca.voleo bi da ga vidim......nije ovo lm