milovan vrsac
Član
To je ne moguce.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolega ne znam koje si visine kad se moras saginjati jer ja se ne saginjem uopste, zatim zasto moras ispruziti ruku jedino ako prebacujes plug na rucici prema napred a ne prema dole, sto zavisi od toga kako imas prikopcana creva. I na kraju, ja okrecem plug za vreme dok idem u rikverc a ujedno pogledam u retrovizor kad je okrenut samo pustim rucicu i ne gubim zbog toga ni sekunde.
Neka pogleda ispod kabine šipku koja ukljuluje prednju vuču.Ima jedan deo koji je zaštićen sa gumom.Tu treba da isprska sa WD 40 .Komsija me zamolio da postavim pitanje ovde,da li neko zna zbog cega nece da mu se iskljuci prednja vuca,a lako se ukljucuje,ruca ostane u podignutom polozaju i nece da se vrati kako bi iskkjucila prednju vucu,u pitanju je 820 iz 2005-e gof...
Pa dobro Pali ti verovatno bolje znas,al nebi ga sad uzimo na kraj godine opet kad ga prodaes stariji je.
Hoće,ali samo za voćarske
Takodje isto radim kad idem na rikverc samo stisnem rucku na dole a u retrovizor gledam kad je zavrsio s okretanjem,bez ikakvog saginjanja istezanja i slicno......izgleda je nas clan grabik visok metar i zilet pa ima problema......
Neka pogleda ispod kabine šipku koja ukljuluje prednju vuču.Ima jedan deo koji je zaštićen sa gumom.Tu treba da isprska sa WD 40 .
Koje ulje sipati u rezervoar hidlaulicnog sistema Belarus 820. Ko je ulje preporucujete?