dragan.kovacev
Član
Da, sad gledam tek na M je vario, a za gredu kaze 8mm, koliko je on izmerio? Nije valjda da na zapadu lazu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na L je 7,a na M 8mm...izmereno dok su grede bile na pola...Inace terati obrtac u rikverc 12 km/h je ravno jednom filmu sa Tomom kruzom...ja sa ravnjakom kad radim u drugom rangu trecom brzinom cim je iole losini put na kraju vratim u drugu/prvu rikverc...Da, sad gledam tek na M je vario, a za gredu kaze 8mm, koliko je on izmerio? Nije valjda da na zapadu lazu
8mm nije bas tanko.http://rs.vogel-noot.info/Proizvodi/Plugovi/Noseni-obrtni-plugovi/C-plus-MDe si ti našao podatak? Nije rekao koliko samo je rekao da je iznenađujuće tanka.
Možda M,nema LM vario,razlika u kilaži nešto jače od 300 kg.
Kod nas na jednom M stradala greda ,kaže čovek da se malo razočarao kada je video debljinu grede.
- - - - - - - - - -
Danger jek ti greda ovako pomerena i u oranju (na navojnj gredi) ili sada zbog pranja?
Sad vidim,nego mi malo sumnjivo svuda isto piše 8 mm (M,XM,XMS)
Za moju zemlju je LM dovoljan, samo sto nema raspon i klirens i vario
I ja kada sam kupovao hteo sam M ali baš zbog papira koji kaže do 140 ks sam uzeo XM da ne boli glava,samo ne mogu prežaliti što nije vario.
Da,ali dimenzija grede se razlikuje,kod kvernelanda je isto,ili jos tanje...ali materijal.Clan Cici ako vidi neka javi debljinu cevi grede kod njega.
Na L je 7,a na M 8mm...izmereno dok su grede bile na pola...Inace terati obrtac u rikverc 12 km/h je ravno jednom filmu sa Tomom kruzom...ja sa ravnjakom kad radim u drugom rangu trecom brzinom cim je iole losini put na kraju vratim u drugu/prvu rikverc...
Uvek se lako ukljuci. Probaj iz kabine nuz sipku kanticom da sipnes nekoliko kapi ulja. To ce podmazati kuglicu i oprugu koje su suve i korodirane i kad zabrave sipku javljaju se upravo takvi simptomi kakve si naveo: lako se ukljuci a iskljuciti se ne moze. Pomoglo bi prskanje wd sprejom kao sto je napisao Kiraj ali ODOZGO. Probaj ne moze da skodi a pomoci ce ti sigurno.
Nema na cemu posto sam i ja to procitao u ovoj temi pre par godina i pomoglo mi je kao i tebi sada. Neko od kolega (krivo mi je sto se ne secam ko) je cak i skicu (crtez) postavio i to pojasnio.Uspelo je,sada radi kao nova... hvala na pomoci...