Camel Driver
Član
Jeste to je to, samo ja to imam već i problem je elekromagnet, jer radi na 24v a na traktoru 12v i tražim najjeftiniju variantu da osposobim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na 1221 je D260 motor koji je ostavstina iz CCCP-a i koji razvija od 90 do 220ks sve zavisno od pumpe turbine, interkulera itd. Taj motor su turali svugdje gdje su stigli(vojna vozila ,civilna) i napravljen u vise primjeraka od manjih 4 cil. motora. Za motor od 96-100kW proizvodjac tvrdi da ide preko 10000 rH.
Sjetio sam se upravljacke poluge vanjskih izvoda hidraulike je stvarno neki konj napravio , ne daj boze da radite okretacem plugom , moras da iskrivis kicmu sa njima, slijedece godine idu 2 elektro ventila od 12V i tipke za upravljanje sa okretanjem pluga , ovo stalno dohvacanje tih poluga ubija u pojam.
Lambda sonde koriste benzinci.
Ajde preporuci neke dobre lamele za 1221.3.
Ljudi moji,kad ja vidim kakvih vi imate problema sa tim belorusom od 100 + konja,pa dođe mi da sednem u auto,odem u selo i izljubim onog mog ferdžu.Pa ja sa njim nemam nikakavih problema,sem što je mali i kilav!A da imam veći traktor i ovolike probleme,pa ja bi se za prvu gredu zamako!
Tako bi resio samo problematiku sa plugom a drugi prikljucci, tanjiraca isto na svaki kraj dizi-spustaj! Ja sam to resio naj jeftinijom varijantom, isto i komande menjaca su me ubijale u pojam, mislim u kucmuNa 1221 je D260 motor koji je ostavstina iz CCCP-a i koji razvija od 90 do 220ks sve zavisno od pumpe turbine, interkulera itd. Taj motor su turali svugdje gdje su stigli(vojna vozila ,civilna) i napravljen u vise primjeraka od manjih 4 cil. motora. Za motor od 96-100kW proizvodjac tvrdi da ide preko 10000 rH.
Sjetio sam se upravljacke poluge vanjskih izvoda hidraulike je stvarno neki konj napravio , ne daj boze da radite okretacem plugom , moras da iskrivis kicmu sa njima, slijedece godine idu 2 elektro ventila od 12V i tipke za upravljanje sa okretanjem pluga , ovo stalno dohvacanje tih poluga ubija u pojam.
Lambda sonde koriste benzinci.
Ako dobro radi nemoj ništa da diraš i menjaš, a ako moraš stavi orginalne to ti je najsigurnije.Ajde preporuci neke dobre lamele za 1221.3.